Ελλάδα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Πέτρος Φιλιππίδης – Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο & νοσηλεύεται

02.07.2022 | 13:07 Eνσωμάτωση

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό νοσηλεύεται ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδη. Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και έτσι η προσωρινή κράτηση αντικαθίστατε από τους περιοριστικούς όρους. Κάτι που σημαίνει ότι τις επόμενες ώρες ο Πέτρος Φιλιππίδης μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για τον ένα βιασμό και τις απόπειρες, θα είναι ελεύθερος.

Ομόφωνα δικαστές και ένορκοι αποφάσισαν την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του Πέτρου Φιλιππίδη με περιοριστικούς όρους :
απαγόρευσης εξόδου από χώρα, εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 2 φορές το μήνα και εγγυοδοσία 20.000 ευρώ.

Προηγήθηκε η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας η οποία εισηγήθηκε την έξοδο του ηθοποιού από τις φυλακές.

Ο κατηγορούμενος δεν είναι ευπρόσδεκτος στο χώρο του θεάτρου.Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι καταγγελλόμενες πράξεις έλαβαν χώρα πριν πολλά χρόνια και δεν έχουν περιέλθει σε γνώση του δικαστηρίου σας ίδιες συμπεριφορές. Στο παρόν στάδιο κρίνεται ότι η επιβολή περιοριστικών όρων είναι επαρκής και ικανή για να το αποτρέψει από ίδιες πράξεις και να εξασφαλίσει την παρουσία του στο δικαστήριο.

Στο μεταξύ ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης με ισχαιμικό επεισόδιο.

Άμεσα οι γιατροί υπέβαλλαν τον γνωστό ηθοποιό σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν την σοβαρότητα της κατάστασης του. Και σύμφωνα με τα ευρήματα τους, ο Πέτρος Φιλιππίδης υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Από την πλευρά του ωστόσο, ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, υποστηρίζει ότι η κατάσταση του ηθοποιού είναι σοβαρή και μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταστεί μη αναστρέψιμη.

Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του πάντως ο Πέτρος Φιλιππίδης υποβλήθηκε και σε μαγνητική τομογραφία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό.

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού συνεχίζεται την προσεχή Τρίτη.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 02/07/2022