Ελλάδα

Πάτρα: Να γίνουν εξετάσεις στις τρίχες και των τριών παιδιών

23.06.2022 | 16:50 Eνσωμάτωση

Με τις νέες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας να είναι καταιγιστικές, οι γνώμες των ειδικών για τον τρόπο με τον οποίο οι Αρχές θα έρεπε να χειριστούν την υπόθεση διαφέρουν.

Μιλώντας στο MEGA ο καθηγητής τοξικολογίας της Κρήτης, Αριστείδης Τσατσάκης, από το εργαστήριο του οποίου η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να γίνει επανεξέταση των δειγμάτων σχετικά με την κεταμίνη, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε από την ανακρίτρια, αναφέρει ότι τα πορίσματα των κοριτσιών θα έπρεπε να περιλαμβάνουν και εξέταση των τριχών τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχα τονίσει ότι θα βοηθούσε να γίνουν εξετάσεις που έχω προτείνει και ειδικά αυτές των τριχών για να φανεί τι είχε συμβεί σε μεγάλο βάθος χρόνου. Νομίζω θα έπρεπε να είχαν γίνει οι εξετάσεις αυτές και για τα τρία παιδιά δεν είναι όμως οι μόνες εξετάσεις που δεν έχουν γίνει.

»Την γνώμη μου θα την πω αν χρειαστεί εφόσον οριστώ να γίνω τεχνικός σύμβουλος ή πραγματογνώμονας και εφόσον υπάρχει ένα σύνολο αποτελεσμάτων. Αυτό που λέω τώρα είναι ότι χρειάζεται ακόμα διερεύνηση προς όλες τις κατευθύνσεις και οφείλει κανείς να είναι προσεκτικός».

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 23/06/2022