Ελλάδα

Έτσι ολοκληρώνεται το πολύκροτο θρίλερ της Πάτρας

16.06.2022 | 17:05 Eνσωμάτωση

Οι χειρότεροι φόβοι δείχνουν να επιβεβαιώνονται. Οι μυστηριώδεις και επιστημονικά ανεξήγητοι θάνατοι των τριών παιδιών φαίνεται πως κρύβουν ισάριθμες εγκληματικές ενέργειες.

Τρία αγγελούδια που δολοφονήθηκαν μέσα σε κάτι λιγότερο από 3 χρόνια με τους ειδικούς να εξηγούν στο LIVE NEWS τα δεδομένα και να αναλύουν την επόμενη μέρα σε αυτό που χαρακτηρίστηκε ως έγκλημα του αιώνα…

Η Τζωρτζίνα δολοφονήθηκε με κεταμίνη. Τα νέα στοιχεία για τους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών της οικογένειας δείχνουν ότι αυτά πέθαναν από ασφυξία.

Τα ευρήματα με τις αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις παραμένουν σύμφωνα με πληροφορίες ίδια, οι τοξικολογικές εξετάσεις βγαίνουν καθαρές, αλλά αυτό που αλλάζει είναι η ερμηνεία που είναι και το πιο βασικό.

Ο κ. Λέων που επανειλημμένα έχει μιλήσει ακόμα και για σκόπιμα λάθη πίσω από τα αρχικά πορίσματα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθούν διαδικασίες ακόμα και για γιατρούς, που έπαιξαν ρόλο στα δραματικά γεγονότα και συσκότισαν όπως μας λέει τα πραγματικά αίτια στην υπόθεση θρίλερ.

Ο θάνατος της Μαλένας το 2019 αποδόθηκε όπως βλέπουμε σε ηπατική ανεπάρκεια και τώρα όλα δείχνουν πως θα αποδοθεί σε ασφυξία με τα ίδια ακριβώς ευρήματα.

Θα γίνει τελικά λόγος για αστοχία των ιατροδικαστών ή στο νέο πόρισμα που θα βγει θα υπάρχει κάλυψη με εξηγήσεις για τα αρχικά πορίσματα; Αυτό που δεν υπήρχε το 2019 όταν η Μαλένα πέθανε στο μονόκλινο δωμάτιο που νοσηλευόταν ήταν η αναλυτική εξιστόρηση των γεγονότων από τη μητέρα της.

Το κορίτσι πέθανε στο νοσοκομείο ενώ οι γιατροί που την είχαν εξετάσει σκέφτονταν να της δώσουν εξιτήριο. Τότε πίσω από τις κάμερες η 33χρονη μητέρα είχε αφήσει αιχμές και μιλούσε για τραγικά λάθη των γιατρών, τις πιο κρίσιμες στιγμές…

Όταν όμως ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε και πάλι, η 33χρονη επέμενε πως είχε ήδη πάρει πειστικές απαντήσεις για τον θάνατο της κόρης της…

Ανάλογη πορεία και πίσω από τον θάνατο της Ίριδας στην κούνια του σπιτιού της. Η αγενεσία φλεβόκομβου δίνει τη θέση της, στην ασφυξία ως αιτία θανάτου, με μια σειρά από ευρήματα να αξιολογούνται εκ νέου και να φωτίζουν άγνωστες πτυχές της τραγωδίας.

Ήδη οι επιστήμονες έχουν στα χέρια τους, όλα τα στοιχεία που χρειάζονταν για να δώσουν απαντήσεις συνολικά και τέλος στην αγωνία.

Πολύ σύντομα ο φάκελος της υπόθεσης θα κλείσει και μένει να δούμε ποιοι και πόσοι θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για εξηγήσεις.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 16/06/2022