Ελλάδα

«Φως στο Τούνελ»: Αγωνία για την Άρτεμις που εξαφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2020

11.06.2022 | 20:39 Eνσωμάτωση

Η Άρτεμις βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των ερευνών της Αγγελικής Νικολούλη. Το κορίτσι που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, ήρθε πάλι στο επίκεντρο μετά από μία επιστολή που εστάλη από άγνωστο στον δικηγόρο της οικογένειας και ανέφερε γεωγραφικές συντεταγμένες όπου υποτίθεται ότι άγνωστοι την κρατούσαν παρά της θέλησή της.

Κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας της νεαρής Αρτέμιδος που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το Κορωπί στις 16 Οκτωβρίου 2020. Το «Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη που συνεχίζουν την έρευνα, αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση

Στους γονείς της αγνοούμενης 19χρονης προκάλεσε αναστάτωση μία επιστολή που ταχυδρομήθηκε από άγνωστο στον δικηγόρο τους, μέσω της οποίας καλούσε τους πάντες να σταματήσουν την έρευνα και την δημοσιοποίηση της υπόθεσης, λόγω κινδύνου που αντιμετωπίζει η Άρτεμις.

Στην επιστολή αναφέρονταν και συντεταγμένες όμως, όπου σύμφωνα με τον εμπνευστή της εκεί κρατούσαν άγνωστοί δράστες παρά την θέλησή της, την νεαρή. Το «Τούνελ» εντόπισε το σπίτι αυτό στο οποίο είχε πραγματοποιήσει έρευνα και η Αστυνομία και δεν προέκυψε το παραμικρό για τον ανυποψίαστο ιδιοκτήτη που έμεινε το ίδιο εμβρόντητος.

Ο πατέρας της 19χρονης, Γιάννης Βασίλη, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής, απηύθυνε για πολλοστή φορά έκκληση σε όσους ξέρουν πραγματικά τι έχει συμβεί, να μιλήσουν και να μην αποπροσανατολίζουν τις έρευνες.

Το «Τούνελ» ταξίδεψε και στα Σέρβια Κοζάνης, όπου κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στις 3 Απριλίου, εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του και το σκυλάκι του ο συνταξιούχος επαγγελματίας οδηγός Περικλής Τάχατος. Η οικογένειά του αγωνία για την τύχη του και δεν έχει σταματήσει λεπτό να ψάχνει απαντήσεις.

Στο σπίτι που έμενε μόνος, το φαγητό του βρέθηκε άθικτο και τα προσωπικά του αντικείμενα τακτοποιημένα, γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα τους συγγενείς του, καθώς οπουδήποτε και αν επέλεγε να πάει, αυτά ήταν πράγματα που οι άνθρωποί του πιστεύουν, πως δεν θα τα έβγαζε ποτέ από το αυτοκίνητό του.

Το «Τούνελ» θα συνεχίσει την έρευνά του μέχρι να δώσει απαντήσεις στην οικογένεια του Περικλή Τάχατου αλλά και σε όλες τις πολύκροτες υποθέσεις που παραμένουν ανεξιχνίαστες.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 11/06/2022