Ελλάδα

Στη φυλακή ο προπονητής που κατηγορείται για παρενόχληση 8 μαθητών του

06.06.2022 | 20:14 Eνσωμάτωση

Εξοργισμένοι γονείς και τοπική κοινωνία στην Κρήτη απαιτούν να χυθεί φως στη υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης οκτώ αθλητών από προπονητή πολεμικών τεχνών.

Για περισσότερες από 5 ώρες ο 46χρονος προπονητής του ταε κβο ντο έδινε εξηγήσεις στην ανακρίτρια, για τα όσα τον καταγγέλλουν οι μαθητές του. Επτά αγόρια κι ένα κορίτσι, παιδιά ηλικίας 13-20 ετών τον κατηγορούν για ασέλγεια και σεξουαλική παρενόχληση.

Στις 12:30 πέρασε την πόρτα του ανακριτή ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών προκειμένου να απολογηθεί ενώπιων της ανακρίτριας. Φορώντας κουκούλα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δίνει τις δικές του εξηγήσεις, αρνούμενος όλα όσα του αποδίδονται και κάνοντας λόγο για κατευθυνόμενες καταγγελίες που υποκινούνται από πρώην μαθητή του, ο οποίος θέλει να τον καταστρέψει.

«Με παρενοχλούσε διαρκώς»

Τα όσα ωστόσο περιγράφει στο MEGA μια μαθήτρια του σοκάρουν. Ένα κορίτσι 15 ετών τότε, που όπως καταγγέλλει, ο προπονητής της την παρενοχλούσε διαρκώς.

Άλλα 7 αγόρια κατέθεσαν ότι ο 46χρονος τους ζητούσε να του κάνουν μασάζ, ενώ τους έβαζε να παρακολουθούν πορνογραφικό υλικό.

Τα παιδιά κατήγγειλαν στις αρχές και περιστατικά βίαιης συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Ο μέντορας τους, στην πιο τρυφερή τους ηλικία, είχε γίνει ο εφιάλτης τους.

Ο προπονητής οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την απολογία του, η οποία διήρκησε πέντε ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 06/06/2022