Ελλάδα

«Ημέρες Θάλασσας»: Η γιορτή – θεσμός για τον Πειραιά επέστρεψε για 8η συνεχόμενη χρονιά!

04.06.2022 | 11:09 Eνσωμάτωση

Ο δήμος Πειραιά διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρονιά τις «Ημέρες Θάλασσας 2022», ένα πανόραμα εκδηλώσεων με επίκεντρο τη θάλασσα, την ιστορία και τον πολιτισμό του Πειραιά, με τη συμμετοχή φορέων και συλλόγων της πόλης. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε σχετικά ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Ο φετινός εορτασμός των «Ημερών Θάλασσας» ξεκίνησε από τις 27 Μαΐου και ολοκληρώνεται αύριο, 5 Ιουνίου.

Οι «Ημέρες Θάλασσας» αποτελούν έναν από τους πλέον επιτυχημένους θεσμούς για τον Πειραιά, προσφέροντας δωρεάν εκδηλώσεις για όλους. Περιλαμβάνουν συναυλίες, ξεναγήσεις, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής, συνέδρια και άλλες εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις.

«Η γιορτή ξεκίνησε το 2015. Είναι μια δεκαήμερη γιορτή, που ολοκληρώνεται αύριο το βράδυ. Είναι μια γιορτή με 100 εκδηλώσεις, θεματικές, ψυχαγωγικές. Το βράδυ έχουμε το ξακουστό street party στην Τρούμπα. Έχουμε και συναυλίες, απόψε έχουμε το Χρήστο Θηβαίο στο Βεάκειο, αύριο έχουμε ρεμπέτικο, είχαμε ποδηλατοβόλτα εχτές, συνέδρια, αύριο θα γίνει και γιορτή για την ανακύκλωση. Είναι μια γιορτή την οποία οργανώνει η πόλη και συμμετέχει η πόλη», ανέφερε σχετικά ο κ. Μώραλης.

Videos & Απoσπάσματα από Χαμογέλα και Πάλι! - 04/06/2022