Ελλάδα

Οκτώ παιδιά κατήγγειλαν τον προπονητή του τάε κβο ντο για ασέλγεια

03.06.2022 | 20:19 Eνσωμάτωση

Προπονητής πολεμικών τεχνών συνελήφθη και διώκεται για σεξουαλική κακοποίηση οκτώ μαθητών του, επτά αγοριών και ενός κοριτσιού.

Ήταν ο μέντορας τους, ο δάσκαλος τους, ο προπονητής τους. Μέχρι που άρχισε να βγάζει τα ρούχα του και να τους ζητάει να του κάνουν μασάζ.

Επί χρόνια, σύμφωνα με τις καταγγελίες οκτώ παιδιών, ένας 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών από το Λασίθι, παρενοχλούσε τους μαθητές του κατά τη διάρκεια αποστολών για αγώνες.

Ζητούσε μασάζ… με το εσώρουχο

Τα περίεργα περιστατικά ξεκίνησαν το 2014 και σιγά σιγά άρχισαν να γίνονται όλο και πιο συχνά. Ο 46χρονος ανάγκαζε τα παιδιά να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος φορούσε μόνο το εσώρουχο του και την ίδια ώρα έβλεπε πορνογραφικό υλικό. Ένα από τα παιδιά δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε και αποκάλυψε στον πατέρα του τη δράση του προπονητή του.

«Ήταν 11χρονών και δεν ήξερα ότι έβαζε το παιδί μου να κάνει τέτοια πράγματα. Αυτό με το μασαζ και με το βρακί που ήτανε στο δωμάτιο και με τις τσόντες που έβαζε των παιδιών τα πορνό στην τηλεόραση» ανέφερε ο πατέρας ενός παιδιού.

Ο 46χρονος δεν έδινε αφορμή όσο βρισκόταν στη σχολή του στην Κρήτη. Όταν όμως έφευγαν για αποστολές, άλλαζε τα σχέδια του.

«Εγώ δεν το άφηνα ποτέ στα χέρια αυτου γιατί τον έβλεπα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Σε κάποια σεμινάρια όμως τον άφησα να πάει μόνος του. Αλλά δεν ήξερα ότι παιζόταν αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε.

Τα παιδιά ηλικίας σήμερα από 13 έως και 20 ετών κατήγγειλαν επίσης στην αστυνομία ότι τα τρομοκρατούσε και τους συμπεριφερόταν με βίαιο τρόπο.

«Έχω βίντεο που τον εκρέμασε. έχω βίντεο που το παίζει μπάτσο σε έναν αγώνα . Το έπαιξε χαστούκι γιατί δεν κέρδισε και μου το χτύπησε» ανέφερε ο πατέρας.

Εναντίον του 46χρονου που συνελήφθη ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Το MEGA επικοινώνησε με τον προπονητή, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, πρόκειται για κατευθυνόμενες καταγγελίες, οι οποίες υποκινούνται από πρώην μαθητή του που έχει ανοίξει τη δική του σχολή και θέλει να τον καταστρέψει.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 03/06/2022