Κόσμος

Ελληνοισραηλινό Συνέδριο: Μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι ιδανικός προορισμός για τουρισμό και επενδύσεις

03.06.2022 | 13:18 Eνσωμάτωση

Τους λόγους που επενδύουν στη χώρα μας οι Ισραηλινοί επιχειρηματίες ανέδειξε το επενδυτικό συνέδριο Ισραηλ - Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους. Ο Ισραηλινός υπουργός Τουρισμού μιλώντας στο MEGA, εξηγεί γιατί η Ελλάδα είναι ο ιδανικός προορισμός για τουρισμό και επενδύσεις.

Τους ισχυρούς δεσμούς στον τομέα του τουρισμού Ελλάδας- Ισραήλ ανέδειξε το ελληνο-ισραηλινό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους.

«Η Ελλάδα είναι ένα μέρος για όλους μας, επιχειρηματίες γυναίκες και άντρες, φιλοξενία για όλους. Είναι μια χώρα με μεγάλη προοπτική με 2 ώρες απόσταση από το Ισραήλ. Και μπορούμε να συνεργαστούμε τέλεια μεταξύ μας οι δύο χώρες», δήλωσε εκπρόσωπος της Brown hotels.

Στο συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου των δύο χωρών. Οι ομιλητές υπογράμμισαν πως η Ελλάδα αποτελεί ελκυστικό προορισμό για επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού.

«Η φιλία μας και οι δεσμοί μας είναι πολύ ισχυροί . H Brown έχει επενδύσει στους Αγίους Θεοδώρους, στο κέντρο της Αθήνας, στο Λαύριο, δίνοντας θέσεις εργασίας σε συμπολίτες μας», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

Η Ελλάδα βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των Ισραηλινών ως προορισμός διακοπών κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός πως έφτασαν στη χώρα μας από το Ισραήλ 100.000 επισκέπτες μόνο τον Απρίλιο.

«Είναι φανταστικός προορισμός για τους Ισραηλινούς τουρίστες γιατί έχετε φανταστικό μέρος. Έχετε λιγότερη γραφειοκρατία από το Ισραήλ και αυτό βοηθάει τις επενδύσεις», επεσήμανε ο ο Iσραηλινός υπουργός Τουρισμού Γιόελ Ραζβόζοβ.

Για μια επιτυχημένη σεζόν έκανε λόγο ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

«Η σεζόν έχει μεγάλη δυναμική με πολύ αυξημένο αριθμό Αμερικανών τουριστών αλλά και από το Ισραήλ, 650 κρουαζιέρες στην Ελλάδα», σχολίασε ο κ. Κικίλιας.

Στο συνέδριο επιβεβαιώθηκε η ισχυρή τάση για σημαντικές ισραηλινές επενδύσεις στη χώρα μας.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 03/06/2022