Ελλάδα

Αποκάλυψη LIVE NEWS: Η επικοινωνία με τον πρώην σύζυγο της συντρόφου του και το e-mail με τους 24 παραλήπτες

02.06.2022 | 16:55 Eνσωμάτωση

Μία νέα, συγκλονιστική αποκάλυψη κάνει σήμερα αποκλειστικά το LIVE NEWS, για την υπόθεση θανάτου του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο sms του γυμναστή

Ο 50χρονος λίγα λεπτά πριν βάλει τέλος στη ζωή του, έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του πρώην συζύγου της γυναίκας την οποία, στην τελευταία του ανάρτηση, κατηγορεί ότι του καταχράστηκε την περιουσία. Ήταν όπως φαίνεται η τελευταία του επικοινωνία. Στο μήνυμα αυτό, ο γυμναστής φέρεται να δίνει στον πρώην σύζυγο στοιχεία τα οποία θα αποκαλύψουν την αλήθεια και τους λόγους που εκείνος οδηγήθηκε στην αυτοκτονία.

«Τον άνθρωπο αυτόν δεν τον γνώριζα. Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης που μου έστειλε ένα μήνυμα. Το άνοιξα και διάβασα: «Εγώ αυτοκτόνησα αλλά εσύ μπες και κοίτα…» και μου έλεγε να τσεκάρω κάποια πράγματα στο διαδίκτυο, για έναν φίλο μου, για την πρώην γυναίκα μου… Δεν κατάλαβα τι εννοούσε, αλλά δεν το εξέλαβα ως κυριολεξία. Τον πήρα πίσω αλλά δεν απάντησε» δήλωσε ο πρώην σύζυγος της συντρόφου του γυμναστή.

Μετά από αρκετές αναπάντητες, ο άνδρας αυτός, αποφάσισε να του στείλει και μήνυμα. Φαίνεται όμως, ότι ο γυμναστής είχε ήδη κάνει τα λεγόμενά του περί αυτοκτονίας, πράξη.

«Του έστειλα μετά μήνυμα ότι εγώ δεν έχω να κοιτάξω κάτι, αλλά αν ήθελε να μιλούσαμε. Δεν τον ήξερα. Δεν ήξερα καν τον αριθμό του. Μόνο το όνομά του γιατί το είχε γράψει στο μήνυμα. Έψαξα σε ποιον αντιστοιχεί το νούμερο και έτσι έμαθα ότι ήταν γυμναστής. Δεν έχω ιδέα για τα υπόλοιπα. Και να τον έβλεπα μπροστά μου, δεν θα τον γνώριζα. Αφού δεν απάντησε στην κλήση μου, είπα κι εγώ “μπορεί να το έστειλε κατά λάθος… τόσα γίνονται…”» αναφέρει ο άντρας.

Η αναφορά στο περιβόητο πάρτι

Ο πρώην σύζυγος της γυναίκας που καταγγέλλεται ότι άφησε στον άσο τον 50χρονο γυμναστή, ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε εάν μεταξύ τους υπήρχε σχέση στο παρελθόν και μάλιστα, δεν ξέρει για ποιον λόγο, ο Γιώργος Παπαναούμ στην ανάρτηση που άφησε πίσω του, αναφέρθηκε και στο περιβόητο πάρτι της Θεσσαλονίκης, στο οποίο παρούσα ήταν η κόρη της ίδιας και εκείνου.

«Έχω άποψη για το πάρτι γιατί μίλησα με την κόρη μου, η οποία τα έχει καταθέσει στην αστυνομία. Δεν ξέρω όμως, πώς ο γυμναστής μπορεί να ξέρει για όλα αυτά. Και από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, η πρώην σύζυγός μου δεν είχε κάποια σχέση πρόσφατα» δηλώνει ο πρώην σύζυγος.

Βυθισμένοι στο πένθος

Αυτήν την ώρα, η οικογένεια του 50χρονου, τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία. Είναι όλοι συντετριμμένοι από τον θάνατό του. Ξαφνιασμένοι από την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του. Η γυναίκα του και μητέρα των τριών παιδιών τους, που διευκρινίζει ότι ο γάμος της με τον γυμναστή δεν είχε λήξει, έχει καταρρεύσει. Ψάχνει και η ίδια απαντήσεις. Είναι σίγουρη ότι κάτι σοβαρό έγινε για να πάρει ο γυμναστής αυτή την τραγική απόφαση.

Σύζυγος γυμναστή: Ακόμα δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση και δεν θέλω τίποτα. Αυτό μόνο θα ήθελα. Να σεβαστείτε… Γι’ αυτό… Ό,τι γράφει ο Γιώργος, ό,τι αναφέρει ο Γιώργος, αυτό είναι. Από εμένα… είμαι σύζυγός του. Ούτε πρώην, ούτε τίποτα. Αλλά εγώ μέσα στο σπίτι μου… μόνο αυτό ξέρω μέσα στο σπίτι μου… Έξω από το σπίτι, δεν ξέρω τίποτα. Μόνο αυτό έχω να σας πω. Έξω δεν ενδιαφέρομαι, όπως σας είπα.

Δημοσιογράφος: Τις τελευταίες ημέρες έδειχνε τίποτα ο Γιώργος ότι δεν ήταν καλά; Σας το έδειχνε;

Σύζυγος γυμναστή: Το ξέρω πολύ καλά. Μέχρι να αναρτήσει αυτό το πράγμα, συμβαίνει ότι… ότι έγινε κάτι.

Τα μηνύματα, συνομιλίες και στοιχεία από τους υπολογιστές του 50χρονου που έχουν στα χέρια τους οι άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών, αναμένεται να «δείξουν» πρόσωπα, τα οποία θα κληθούν να καταθέσουν.

Το e-mail με τους 24 παραλήπτες

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο 50χρονος γυμναστής στο εν λόγω e-mail που έστειλε λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ονοματίζει τη γυναίκα που φέρεται να τον οδήγησε στην μοιραία του πράξη, ενώ δηλώνει πως η ίδια τον εκμεταλλεύτηκε και του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ.

Φίλος του 50χρονου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής LIVE NEWS για την καλοσύνη, την ενέργεια και την αισιοδοξία που έδειχνε σε μόνιμη βάση ο 50χρονος.

«Είχε καρδιά μικρού παιδιού, χαμογελούσε συνέχεια και δούλευε εξωφρενικά πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 02/06/2022