Ελλάδα

Φλώρινα: Βοσκός βίαζε την ανήλικη κόρη του τρεις φορές την εβδομάδα

13.05.2022 | 20:21 Eνσωμάτωση

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση ενός ανήλικου κοριτσιού 14 ετών στο Αμύνταιο της Φλώρινας.

Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησε ο εφιάλτης για το 11χρονο τότε κοριτσάκι… Ο ίδιος της ο πατέρας της την κακοποίησε σεξουαλικά…

Την αποτρόπαια πράξη επαναλάμβανε ακόμα και 3 φορές κάθε εβδομάδα και γινόταν οπουδήποτε μπορούσαν να απομονωθούν πατέρας και κόρη, ακόμη και στον στάβλο, όπου δούλευε ως βοσκός ο 35χρονος αλβανικής καταγωγής.

Πα – «τέρας»

Το δράμα του παιδιού αποκάλυψαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου του στο Αμύνταιο της Φλώρινας.

Η παρατηρητικότητά τους χτύπησε το καμπανάκι κινδύνου, το κοριτσάκι ήταν απόμακρο, σκεπτικό και είχε κλειστεί στον εαυτό του… έτσι, κάλεσαν αμεσα την παιδοψυχολόγο να μιλήσει με το παιδι κι εκείνο αποκάλυψε τα όσα τραγικά βίωνε.

«Αντιλήφθηκε ο σύλλογος διδασκόντων το περιστατικό, το εκμυστηρεύτηκε το παιδί και απο εκει και πέρα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης» υπογράμμισε η διευθύντρια Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Ευγενία Μερνέρη.

Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε το μαρτύριο του κοριτσιού… και πλέον αναμένεται η ταυτοποίση του DNA με αυτό του 35χρονου.

Ο πατέρας της ανήλικης, νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς μόλις δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση φέρεται πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι έμενε με την μητριά του και τον 5χρονο αδελφό της, με τη βιολογική του μητέρα να έχει επιστρέψει στην Αλβανία.

Η ανήλικη, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 13/05/2022