Ελλάδα

Ο Χρήστος Μενιδιάτης στο MEGA Σαββατοκύριακο για τη διασκέδαση μετά την άρση των μέτρων

08.05.2022 | 06:10 Eνσωμάτωση

Μουσικό ξύπνημα για την εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, η οποία βρέθηκε στο Frangelico και μίλησε με το Χρήστο Μενιδιάτη, για τη νυχτερινή διασκέδαση μετά και την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό.  

«Ο χώρος μας υπέστη μεγάλη ζημιά τα τελευταία δύο χρόνια με την πανδημία, και αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό είναι πάρα πολύ όμορφο, θυμίζει εποχές παλιές. Ο κόσμος θέλει να βγει έξω, να ξεχάσει, να ξεδώσει. Το κόστος ζωής μπορεί να έχει ξεφύγει, αλλά ο Έλληνας θέλει να βγει έξω. Έχει μάθει έτσι και θα βρει τον τρόπο να το κάνει», ανέφερε ο αγαπημένος τραγουδιστής για την αυξημένη κίνηση στα νυχτερινά κέντρα μετά και την άρση των μέτρων.

«Τα περισσότερα μαγαζιά τα τελευταία χρόνια δουλεύουν δύο ή τρεις φορές τη βδομάδα. Υπάρχουν χιλιάδες οικογένειες που βρίσκονται πίσω από αυτά που κάνουμε εμείς, και υπέστησαν μεγάλη ζημιά τα τελευταία χρόνια. Ο κορωνοϊός ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Το πρόβλημα έχει αρχίσει να εμφανίζεται την τελευταία δεκαετία, όταν άρχισαν να μειώνονται οι μέρες λειτουργίας των μαγαζιών. Πιστεύω ότι για τα δεδομένα της εποχής και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, είμαστε μια χαρά», συνέχισε.

«Σήμερα κατέβηκα από την πίστα ένα δεκάλεπτο νωρίτερα για να μιλήσουμε μαζί. Συνήθως κατεβαίνω γύρω στις 6 η ώρα από την πίστα. Είμαστε εδώ στο Frangelico με το Σταμάτη Γονίδη και την Κατερίνα Στικούδη, σε ένα πρόγραμμα που νομίζω πως τα έχει όλα. Το καλοκαίρι θα συνεχίσουμε εδώ, μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου», είπε κλείνοντας ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 08/05/2022