Ελλάδα

Η απάντηση της Αθανασοπούλου στον Βογιατζή: «Ένα χρόνο πριν τα γυρίσματα μας ζήταγε να κάνουμε πρόβες γυμνές»

08.05.2022 | 14:39 Eνσωμάτωση

Ο σκηνοθέτης Αντώνης Βογιατζής δήλωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι η Έλενα Αθανασοπούλου τον είχε απειλήσει ότι θα θα τον καταγγείλει για παρενόχληση.

«Ετοιμάζαμε μία ταινία, είχε κληθεί για ένα ρόλο. Ήταν μαζί με άλλη συνάδελφο. Κάναμε κάποιο μικρό δοκιμαστικό, να δούμε έκφραση, αν μπορεί να βγάλει τον ρόλο και συνεχώς ήταν σε μία κατάσταση επίθεσης και ας το πούμε, κολακείας. Της λέω «κοίταξε να δεις λίγο, να ηρεμήσουμε να δουλέψουμε. Ο ρόλος ο δικός σου είναι αυτός, προσπαθείς να αποπλανήσεις τον ήρωα της ταινίας». Ξαφνικά πετάγεται με μία έκρηξη και μου λέει “τι; Θα έχουμε ερωτικές σκηνές; Τι πράγματα είναι αυτά;”».

Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει.

«Μου είπε «θα σε καταγγείλω, θα σε βγάλω στο ΣΕΗ, θα σου κάνω καταγγελία». Της είπα “στο καλό κορίτσι μου, να μου κάνεις ότι θέλεις, όποτε θέλεις”», είπε ο κ. Βογιατζής.

Το σχόλιο του Αντώνη Βογιατζή έκανε πυρ και μανία την Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία δήλωσε τα εξής στον Στέφανο Κωνσταντινίδη:

«Αφού λοιπόν βγήκε στα κανάλια, να βγει και να μας πει ότι στην προετοιμασία που με είχε πάρει σαν ηθοποιό μαζί με μία άλλη κοπέλα, μας ζήτησε ένα χρόνο πριν τα γυρίσματα να κάνουμε πρόβες γυμνές. Τα έκανα άνω κάτω και έφυγα. Στην πορεία έφυγε και εκείνη η κοπέλα, που είναι φίλη μου πλέον μετά από αυτό», είπε η ηθοποιός.

Videos & Απoσπάσματα από Τι Λες Τώρα - 08/05/2022