Ελλάδα

Άνδρας σκότωσε με χορτοκοπτικό εννέα κουτάβια στα Καβάσιλα Ηλείας

04.05.2022 | 20:33 Eνσωμάτωση

Σοκ στα Καβάσιλα της Ηλείας, όπου διαμελισμένα βρέθηκαν σε αγρό εννέα νεογέννητα σκυλάκια.

Εννέα κουταβάκια διαμελισμένα εντοπίστηκαν σε αγρό στην Ηλεία…

Γεωργικό μηχάνημα φαίνεται πως πέρασε πάνω από τα νεογέννητα σκυλάκια που βρήκαν τραγικό τέλος. Την φρικιαστική ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας η Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας.

«Δέχτηκα μία καταγγελία τηλεφωνικά από κάποιον κάτοικο του χωριού Καβασίλων, ότι ο άνθρωπος εκεί ο γείτονας του άλεσε στην κυριολεξία εννέα κουτάβια τα οποία ήταν στο χωράφι» τόνισε.

Η ακτιβίστρια Άρτεμις Δημητροπούλου αναφέρει ότι τα κουτάβια ήταν μαζί με τη μαμά τους σε ένα σημείο όπου τα πρόσεχε κάτοικος από την περιοχή Καβάσιλα.

«Ο άνθρωπος αυτός είχε κάνει ένα ξέφωτο έτσι ώστε τα κουτάβια να μπορούν να είναι εκεί πέρα άνετα κι αυτός πήγε με το χορτοκοπτικό του και τα άλεσε, τα σκότωσε» συμπλήρωσε.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα… Είτε τα σκυλάκια να έπεσαν θύματα κτηνωδίας με τον δράστη να χρησιμοποίησε χορτοκοπτικό μηχάνημα για να τα σκοτώσει, είτε να πέρασε κατά λάθος τρακτέρ από το σημείο όπου βρίσκονταν τα άτυχα ζωάκια. Αστυνομικές πηγές τονίζουν πως υπάρχει αντιδικία για το συγκεκριμένο κτήμα.

Κατακραυγή

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αντιδράσεις είναι έντονες. Χρήστες τονίζουν πως, ένας άνθρωπος που σήμερα μπορεί να σκοτώσει εννέα κουτάβια, αύριο είναι βέβαιο πως είναι ικανός να βλάψει τον οποιονδήποτε.

«Πρέπει να δίνουμε δημοσιότητα σε τέτοια θέματα γιατί υπάρχουν τέτοιοι εγκληματίες αναμεσά μας και αυτοί όχι μόνο προβαίνουν σε τέτοια εγκλήματα κατά των ζώων αλλά και κατά των ανθρώπων» σημειώνουν.

Για υπόθεση έχει ενημερωθεί εισαγγελέας.

Την ίδια ώρα, ο άνδρας που κατηγορείται ότι κακοποίησε το γατάκι στην Αιδηψό, κλωτσώντας το και πετώντας το στη θάλασσα, θα δικαστεί την Παρασκευή.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 04/05/2022