Ελλάδα

Βόλος: Καρέ καρέ η στιγμή της σύγκρουσης στη ΛΕΑ

03.05.2022 | 17:32 Eνσωμάτωση

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή του τροχαίου στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης με θύμα τον 59χρονο που είχε σταματήσει στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο τηλέφωνό του, έρχεται στη δημοσιότητα.

Διερχόμενος οδηγός έχει καταγράψει καρέ – καρέ τα όσα έγιναν.

Ο 26χρονος οδηγός του λευκού αυτοκινήτου, φαίνεται, χωρίς αιτία, να αλλάζει λωρίδα προς τα δεξιά, να μπαίνει στη ΛΕΑ και να χτυπά, αφρενάριστος, το αυτοκίνητο του 59χρονου.

«Στον Βόλο, έξω από τον Βόλο έγινε. Πηγαίνανε σε γάμο τα παιδιά μου και πάρκαραν κάπου να πάρουν τηλέφωνο να δουν σε ποιο χωριό, δεν ξέρω τι… Και πάρκαραν στη ΛΕΑ, τη λωρίδα που έχει εκεί πέρα, κι ήρθε ένας από πίσω και τους σακάτεψε. Μέσα δεμένος ήταν, δεμένος, ότι είχαν σταματήσει κι άνοιξε το τηλέφωνο», λέει η πεθερά του θύματος.

Άδειος δρόμος

Ο δρόμος είναι άδειος. Δεν υπάρχει κανένα αυτοκίνητο, ούτε στη μεσαία, ούτε στην αριστερή λωρίδα. Δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τον 26χρονο στην πορεία του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται πώς το λευκό αυτοκίνητο χτυπά με ταχύτητα πίσω αριστερά το ακινητοποιημένο όχημα στη ΛΕΑ.

«Ο άνθρωπός μας έφυγε, δε γυρίζει πίσω. Έχει κάνει όλη την Ευρώπη, έχει γυρίσει με φορτηγά, με αυτά, που δεν έχει πάθει γρατζουνιά… πέθανε στης κόρης μου τα χέρια πέθανε, αμέσως… δεν κατάλαβε τίποτα».

Μετά τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο του 59χρονου καρφώνεται στις μπάρες στην άκρη του δρόμου ενώ το αυτοκίνητο του 26χρονου κινείται ανεξέλεγκτα, κάνει περιστροφή, για να καταλήξει τελικά και να σταματήσει λίγα μέτρα πιο κάτω.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 03/05/2022