Ελλάδα

Ο δικηγόρος Γ. Μαρακάκης στο LIVE NEWS: «Θα συμβούλευα τον Μάνο Δασκαλάκη να είναι φειδωλός όποτε του δίνεται δημόσιο βήμα»

28.04.2022 | 17:32 Eνσωμάτωση

Ο Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στην εκπομπή «Live News» για τα άγνωστα σημεία στην κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη που αθωώνουν την 33χρονη κατηγορούμενη.

Ο κ. Μαρακάκης είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης ενδέχεται να καλεστεί ξανά και ξανά για κατάθεση, εφόσον θα ανακύπτουν νέα στοιχεία αναφορικά και με τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών (Μαλένα – Ίριδα).

Αναφορικά με τον τεχνικό υπολογιστών που φέρεται να έχει διαγράψει ορισμένα ηλεκτρονικά μηνύματα της 33χρονης κατηγορούμενης, ο δικηγόρος επισήμανε πως αν αληθεύει αυτή η υπόθεση, πρέπει να ερωτηθεί για αυτήν και ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Όταν ένας άνθρωπος έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο και έρχεται ενώπιον της Εισαγγελίας και των ανακριτικών Αρχών και καταθέτει και δηλώνει την υποστήριξη της κατηγορίας, μη θεωρείται ότι θα έρθει στοιχειοθετημένα να προβάλλει ή να περιγράψει τους λόγους για τους οποίους θεωρεί πως ο κατηγορούμενος έχει πράξει αυτό για το οποίο κατηγορείται» είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε στη συνέχεια πως ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται σε δύσκολη θέση και θα τον συμβούλευε να είναι φειδωλός, όποτε του δίνεται η ευκαιρία να τοποθετηθεί δημόσια.

«Είναι πολύ λογικό να είναι επιφυλακτικός σε ό,τι δηλώνει καθώς είναι πολύ εύκολο να καταστεί κατηγορούμενος εάν οι ανακριτικές Αρχές δουν πως “πράγματα μπήκαν κάτω από το χαλί”» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 28/04/2022