Ελλάδα

Ο ιατροδικαστής Σ. Τσαντίρης στο LIVE NEWS: «Αν ήταν τόσο εμφανές ότι είναι ανθρωποκτονία δε θα χρειαζόταν ιατροδικαστής»

26.04.2022 | 18:13 Eνσωμάτωση

Ο Σωκράτης Τσαντίρης μίλησε στην εκπομπή «Live News» για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις, που αναμένονται από μέρα σε μέρα, της Μαλένας και της Ίριδας.

O ιατροδικαστής είπε πως εάν ο ασφυκτικός θάνατος της Ίριδας ήταν τόσο εμφανής δεν θα χρειαζόταν να επέμβει κάποιος ιατροδικαστής.

«Οι σοροί της Μαλένας και της Ίριδας εξετάσθηκαν, νεκροτομήθηκαν, ελήφθησε βιολογικό υλικό και βγήκαν κάποια συμπεράσματα» πρόσθεσε.

Οφείλουμε να αναμένουμε τους πραγματογνώμονες, διότι δεν θα κάνουν εξέταση από φωτογραφικό υλικό, αλλά θα επανεξετάσουν την υπόθεση συνολικά  δια εγγράφων, ευρημάτων, δια διασώζοντος βιολογικού υλικού και θα λάβουν υπ’ όψιν τους και τις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις.

Τέλος, ο ιατροδικαστής τόνισε πως το φωτογραφικό υλικό από μόνο του δεν έχει να συνεισφέρει κάτι ουσιαστικό, παρά μόνο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα ευρήματα, τα οποία όπως είπε δεν υπήρχαν την περίοδο που η Τζωρτζίνα άρχισε να νοσεί σοβαρά.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 26/04/2022