Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πρώτου κτιρίου που θα αναγερθεί στο Ελληνικό

20.04.2022 | 20:39 Eνσωμάτωση

Το πρώτο κτίριο που θα ανεγερθεί στο Ελληνικό παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση η Lamda Development. Το κτίριο θα στεγάσει τέσσερα σωματεία παροχής φροντίδας σε άτομα με αναπηρίες και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του 2023.

Σε μια εκδήλωση με υψηλό συμβολισμό, η Lamda Development παρουσίασε το πρώτο κτίριο της εμβληματικής επένδυσης στο Ελληνικό, που θα στεγάσει 4 σωματεία ΑμεΑ.

Το όραμα της Lamda Development είναι όχι μόνο η δημιουργία ενός σύγχρονου κτιρίου, αλλά ένας νέος τρόπος ζωής, πιο ποιοτικός, πιο εύκολος, που θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητα παιδιών, αλλά και ενηλίκων με αναπηρίες.

Το νέο κτίριο εντός του Ελληνικού, όπου θα στεγαστούν τα σωματεία Αμυμώνη, Ερμής, Νίκη – Victor Artant, καθώς και ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, διακρίνεται για τον πρωτοποριακό, «πράσινο» και βιώσιμο σχεδιασμό του. Το κόστος για την ανάγερση του κτιρίου, ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ αναλαμβάνει αποκλειστικά η Lamda Development.

Οι εργασίες για την ανάγερση του κτιρίου, που θεωρείται διεθνές πρότυπο για τις Μονάδες Φροντίδας, έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν εντός του 2023.

Τη συγκινητική εκδήλωση της Lamda Development παρουσίασε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 20/04/2022