Ελλάδα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυριζόταν ότι η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα

20.04.2022 | 20:14 Eνσωμάτωση

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν και οι καταθέσεις γιατρών από τα νοσοκομεία που πέρασαν τα παιδιά και κυρίως η μικρή Τζωρτζίνα. Κοινός τόπος στις περιγραφές των γιατρών η περίεργη συμπεριφορά της μητέρας.

Είναι μια κατάθεση φωτιά από την παιδίατρο που βρέθηκε μέσα στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας, την ώρα που οι γιατροί προσπαθούσαν να την επαναφέρουν στην ζωή. Όπως αποκαλύπτει, η Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε πει ότι η Τζωρτζίνα η οποία κοιμόταν δίπλα στην κούνια της Ίριδας ήταν αυτή που βρήκε νεκρό το μωρό.

«Μου είπε για το πρώτο περιστατικό της ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του», ανέφερε η παιδίατρος.

Είναι κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα η 33χρονη κατηγορούμενη είχε ισχυριστεί. Ότι δηλαδή το βρέφος το είχε βρει νεκρό μέσα στην κούνια του η αδελφή της, Δήμητρα.

Οι περίεργες αντιδράσεις της Πισπιρίγκου

Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξακολουθεί να υποστηρίζει, από το κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού ότι είναι αθώα, η εκπομπή του Mega, «LIVE NEWS» έφερε στο «φως» τις περιγραφές των γιατρών για τις πρώτες αντιδράσεις και τα αιτήματα της κατηγορουμένης μετά το θάνατο της εννέα ετών Τζωρτζίνας.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ανακοινώνεις σε ένα γονιό ότι το παιδί του ουσιαστικά έχει φύγει από τη ζωή και κάνεις προσπάθεια να το επαναφέρεις δεν περιμένεις να σε ρωτήσει αν δουλεύει ο βηματοδότης», δήλωσε ο εντατικολόγος της Τζωρτζίνας.

«Να γίνει η νεκροτομή στην Πάτρα»

Μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας κύριο μέλημα της μητέρας της ήταν η νεκροτομή να γίνει στην Πάτρα.

«Με ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που κάναμε και μου ζήτησε αν γίνεται η νεκροτομή του παιδιού να γίνει στην Πάτρα. Της είπα από όσο γνωρίζω ότι αυτό δεν ήταν εφικτό και τη συμβούλεψα αν θέλει να ορίσει έναν ιατροδικαστή ως τεχνικό σύμβουλο που θα παρίσταται κατά τη διάρκεια της νεκροτομής», δήλωσε ο εντατικολόγος.

Το ίδιο αίτημα είχε και ο Μάνος Δασκαλάκης όταν έφτασε στο νοσοκομείο Παίδων.

«Ασφυκτικός ο θάνατος της Μαλένας»

Πεπεισμένος ότι η τριών ετών Μαλένα δεν κατέληξε από ηπατική ανεπάρκεια είναι ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Η Μαλένα δεν είχε υπατική ανεπάρκεια σε καμία περίπτωση από τη στιγμή που δεν περιγράφεται ίκτερος στο σώμα της», είπε σχετικά.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι νέες ιατροδικαστικές εκθέσεις τόσο για το θάνατο της 3 ετών Μαλένας όσο και της 6 μηνών Ίριδας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 20/04/2022