Ελλάδα

Πάτρα: Στο «σφυρί» ακίνητη περιουσία της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου

20.04.2022 | 16:41 Eνσωμάτωση

Η μητέρα της 33χρονης κατηγορούμενης θα προβεί σε πώληση ενός σπιτιού προκειμένου να στηρίξει οικονομικά την κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου απευθείας από την Πάτρα, το συγκεκριμένο σπίτι ανήκει στη μητέρα της 33χρονης κατηγορούμενης και η ίδια έχει μπει σε μια διαδικασία προκειμένου να βρει έναν αγοραστή.

Πρόκειται για το σπίτι όπου μεγάλωσαν η Ρούλα Πισπιρίγκου, μαζί με την αδερφή της Δήμητρα.

Η μητέρα της 33χρονης είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να στηρίξει και οικονομικά την κόρη της, αλλά και όλη την οικογένεια καθώς τα έξοδα είτε αφορά τις μετακινήσεις τους από την Πάτρα, είτε τους δικηγόρους, είτε ακόμη και χρήματα που χρειάζεται η 33χρονη μέσα στη φυλακή, είναι αρκετά.

Με τις πληροφορίες που υπάρχουν έως τώρα, χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί, η τιμή πώλησης του ακινήτου κυμαίνεται στα 25- 30.000 ευρώ.

Η Ελένη Ασημακοπούλου ήρθε σε επικοινωνία με φίλη της οικογένειας από την Πάτρα η οποία επιβεβαίωσε την είδηση και ανέφερε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ένα σπίτι στις εργατικές κατοικίες και δεν αποτελεί το πατρικό της μητέρας.

«Αυτή η οικογένεια δεν είναι ότι έχει χρήματα. Φτωχοί άνθρωποι είναι και αυτοί και τώρα έχουν μπει σε έναν πολύ μεγάλο κυκεώνα οικονομικό. Ο κάθε γονιός θα το έκανε αυτό, θέλω να πιστεύω, αφού έχουν αυτό το σπίτι θα το δώσουν» πρόσθεσε.

Αναφορικά με την τιμή, η φίλη της οικογενείας απάντησε πως κυμαίνεται από 22-23.000 ευρώ. «Τα σπίτια τα εργατικά είναι τριαράκια γύρω στα 65-70 τετραγωνικά» συμπλήρωσε.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 20/04/2022