Ελλάδα

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων – Αυξημένη η κίνησε σε δρόμους, λιμάνια και ΚΤΕΛ

20.04.2022 | 19:55 Eνσωμάτωση

Με το δώρο Πάσχα να έχει καταβληθεί σήμερα στην συντριπτική πλειονότητα των μισθωτών και μετα από 2 χρόνια σκληρών περιορισμών, οι εκδρομείς του Πάσχα άρχισαν από σήμερα να εγκαταλείπουν κατα χιλιάδες τα αστικά κέντρα με αυτοκίνητα, λεωφορεία των ΚΤΕΛ, αεροπλάνα και πλοία.

Επιτέλους «Πάσχα στο χωριό» μετά από 2 χρόνια περιορισμών και όπου φύγει φύγει οι Αθηναίοι…

Από σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, κορυφώνεται, η έξοδος των εκδρομέων. Η κίνηση σε Εθνικές Οδούς,  λιμάνια και ΚΤΕΛ ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Χθες, Μεγάλη Τρίτη, από τα διόδια της Αθηνών – Κορίνθου και της Αθηνών – Λαμίας πέρασαν 52.150 οχήματα, όταν την ίδια μέρα το 2019 χωρίς κορωνοϊό και περιορισμούς είχαν περάσει 48.441 οχήματα.

Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια και τα ΚΤΕΛ

Αυξημένη η κίνηση από νωρίς το πρωί και στο λιμάνι του Πειραιά.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι φέτος φεύγουν τέσσερις φορές περισσότεροι σε σχέση με το 2021. Το τελευταίο 48ωρο αναχώρησαν από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου 30.000 ταξιδιώτες.

Και στα ΚΤΕΛ του Κηφισού γίνεται το αδιαχώρητο. Το ταξίδι με το λεωφορείο για κάποιους είναι επιλογή, αλλά για κάποιους άλλους μονόδρομος.

Η έξοδος των εκδρομέων είναι σε πληρη εξέλιξη και αναμένεται να κορυφωθεί τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή, ενώ η πληρότητα αγγίζει ακόμα και το 100%.

Ήδη από την περασμένη Παρασκευή έχουν προστεθεί περισσότερα δρομολόγια.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 20/04/2022