Ελλάδα

Πάτρα: Θρίλερ με το μυστήριο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο

16.04.2022 | 15:16 Eνσωμάτωση

Ένα μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα δέχτηκε στο κινητό της η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού, με την φωνή στην άλλη γραμμή να ζητά να ψάξουν τον Μάνο Δασκαλάκη και τότε θα βρουν την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα.

Για το περίεργο τηλεφώνημα και όσα δήλωσε στη δημοσιογράφο η αλλοιωμένη φωνή μίλησε ο ποινικολόγος Φώτης Σπυρόπουλος.

«Αυτό το τηλέφωνο αποτελεί ένα ακόμα επεισόδιο σε αυτό το μακάβριο σίριαλ του love story της κατηγορουμένης με τον πρώην σύζυγό της. Κάθε πληροφορία είναι ελέγξιμη για τον εάν είναι η κατηγορουμένη ή δεν είναι. Ωστόσο φαίνεται ότι η κυρία που καλεί τη δημοσιογράφο δηλώνει ψευδή ιδιότητα. Σε κάθε περίπτωση εάν είναι η κατηγορούμενη είναι κάτι που θα κληθεί να το εξηγήσει αρμοδίως», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ενδέχεται πίσω από το τηλεφώνημα να κρύβεται η Ρούλα Πισπιρίγκου με στόχο να θολώσει τα νερά και να στρέψει την προσοχή των δημοσιογράφων στον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο κ. Σπυρόπουλος ανέλυσε τους λόγους που η υπόθεση αυτή συγκλόνισε το πανελλήνιο: «Τρία ανήλικα παιδιά έχουν πεθάνει. Αυτό και μόνο αρκεί για να κινητοποιήσει τις Αρχές και να συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Βάζοντας μέσα τα κενά αναφορικά με τις ιατροδικαστικές εκθέσεις αυτό γίνεται αρκετά πιο δύσκολο, γιατί μπαίνουν τεχνικά θέματα. Εκεί είναι το μεγάλο ζήτημα. Ειδικά για την Τζωρτζίνα, το παιδί έφυγε σε ένα νοσοκομείο κι αν ισχύει η κατηγορία που έχει αποδοθεί στην κατηγορούμενη, φέρεται να έχει επιλέξει μέσα σε νοσοκομείο, γιατί μέσα στο νοσοκομείο θα ήταν υπεύθυνοι σε κάθε περίπτωση οι γιατροί. Για κάποιον που θέλει ένα προμελετημένο έγκλημα το νοσοκομείο είναι πιο ασφαλές περιβάλλον σε σχέση με το σπίτι ή άλλο χώρο», είπε και τόνισε πως η υπόθεση της Πάτρας είναι μοναδική στα ποινικά και εγκληματικά χρονικά της χώρας.

Videos & Απoσπάσματα από Τι Λες Τώρα - 16/04/2022