Ελλάδα

Η ολέθρια σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου & του Μάνου Δασκαλάκη – Η εξωσυζυγική σχέση της 33χρονης οδήγησε το ζευγάρι στη ρήξη

09.04.2022 | 20:06 Eνσωμάτωση

Δέκα χρόνια πριν δύο νέα παιδιά ξεκινούν την κοινή τους ζωή. Ο Μάνος και η Ρούλα αποφασίζουν να παντρευτούν μόλις 2 μηνές μετά την γνωριμία τους..

Τρία παιδιά έρχονται στη ζωή και χάνονται ξαφνικά.Η σχέση του ζευγαριού περνά από 40 κύματα. Και κάθε φορά που η σχέση δοκιμαζόταν το χτύπημα της μοίρας τραγικό…

Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη για πρώτη φορά χαρακτηρίζει την εν διάσταση σύζυγό του ως ένα χειριστικό άτομο. Ένας έρωτας που φαίνεται πως έσβηνε σιγά σιγά, με τον ίδιο να απομακρύνεται και να επιστρέφει κάθε φορά που ένα παιδί είχε χαθεί.

«Αν έχει συμβεί αυτό μιλάμε για το πιο χειριστικό άτομο στον κόσμο. Γαμω τον έρωτα… Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω; Μπορούν; Τι να τον κάνω τον έρωτα;», δήλωσε.

Η μεγάλη ρήξη

Η μεγάλη ρήξη για το ζευγάρι έρχεται μετά το θάνατο της Μαλένας και μόλις λίγες μέρες πριν από το θάνατο της Ιριδας. Ο Μάνος Δασκαλάκης μαθαίνει κάτι που τον οδηγεί στην απόφαση να βάλει οριστικό τέλος στη σχέση του με τη Ρούλα.

«Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό το γεγονός. Έγινε κάτι που με στεναχώρησε πολύ εμένα και αποφάσισα να χωρίσουμε», είπε.

Τι ήταν αυτό που οδήγησε το Μάνο να εγκαταλείψει οριστικά τη Ρούλα; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αιτία ήταν η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μια σχέση που φαίνεται να προυπήρχε της γέννησης της μικρής Ίριδας.

Μάλιστα πληροφορίες από την Πάτρα αναφέρουν ότι πρόκειται για άνθρωπο που όχι μόνο γνώριζε ο Μάνος, αλλά προέρχεται από τον πολύ στενό οικογενειακό του κύκλο. Οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι γίνονται όλο και πιο συχνές με μάρτυρα ακόμη και τη Τζωρτζίνα.

Ο Μάνος φεύγει από το σπίτι, όμως οι εντάσεις δεν φαίνεται να σταματούν. Ο πατέρας επιστρέφει όταν η Τζωρτζίνα παθαίνει το μεγάλο επεισόδιο και οδηγείται στην εντατική.

Εντύπωση προκαλούν πάντως οι ισχυρισμοί της αδερφής της κατηγορουμένης ότι το ζευγάρι ήταν μαζί μέχρι και το θάνατο της Τζωρτζίνας πριν από δυόμιση μήνες.

«Ήτανε όπως ήτανε στις αρχές. Εγώ αυτό γνώριζα. Προσπαθούσαν να είναι δεμένη η οικογένεια για το παιδί. Αυτό ήξερα και από τους δύο, δεν είναι ότι μου το έχει πει απλά η Ρούλα. Μέχρι και το θάνατο της Τζωρτζίνας και μετά την κηδεία εγώ γνωρίζω ότι ήταν καλά», δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε και η νοσηλεύτρια που είχε σώσει τη Ρούλα από απόπειρα αυτοκτονίας. Τότε η 33χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει όταν την εγκατέλειψε ο πρώην σύντροφος της, λέγοντας μάλιστα ότι έπασχε από καρκίνο.

Είναι η γυναίκα που άφησε το συγκλονιστικό σημείωμα έξω από το σπίτι της οικογένειας ζητώντας συγνώμη από τα 3 παιδιά επειδή έσωσε τότε τη Ρούλα, τη γυναίκα που 9 χρόνια μετά φέρεται να σκότωσε τουλάχιστον τη μεγάλη της κόρη.

Μια σχέση ολέθρια και τοξική… Μια φλόγα που κάθε φορά που έσβηνε, έσβηνε μαζί της κι ένα παιδί. Εννέα χρόνια μετά τρια παιδιά είναι νεκρά, η μητέρα κατηγορούμενη για το θάνατο του ενός και με τα αίτια θανάτου των άλλων δύο κοριτσιών να παραμένουν ασαφή.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 09/04/2022