Ελλάδα

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το μόνιτορ της νοσηλείας της Τζωρτζίνας

09.04.2022 | 20:03 Eνσωμάτωση

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκαλύπτει στο «Βήμα της Κυριακής» φωτογραφία από την ώρα της νοσηλείας της Τζωρτζίνας. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική πληροφορία, γιατί αποκαλύπτει ότι το παιδί δείχνει να μην έχει πρόβλημα.

Αύριο το «Βήμα» της Κυριακής θα παρουσιάσει μία φωτογραφία από το μόνιτορ της Τζωρτζίνας όταν βρισκόταν στην ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ βρισκόταν υπό την επιτήρηση των γιατρών, χωρίς τη μητέρα της στο πλευρό της.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία ντοκουμέντο η 9χρονη δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα υγείας, με τους σφυγμούς και το οξυγόνο να φαίνονται κανονικοί.

Υπενθυμίζεται πως οι γιατροί ανέφεραν ότι όταν η Τζωρτζίνα έφευγε από την ΜΕΘ και γυρνούσε στο μονόκλινο δωμάτιο υπό την επιτήρηση της μητέρας της, η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευε, με την 9χρονη αν εμφανίζει ταχυκαρδίες και βραδυκαρδίες.

Ακόμη, το «Βήμα» της Κυριακής αποκαλύπτει πως προτού αναφερθεί η κεταμίνη, οι γιατροί απέδιδαν τις επιδεινώσεις της υγείας της Τζωρτζίνας σε υποξυγοναιμία, πιθανότατα από τη χορήγηση αναισθητικών φαρμάκων.

Οι γιατροί που παρακολουθούσαν την Τζωρτζίνα στην Πάτρα αναμένονται να καταθέσουν στην ανακρίτρια για ένα ύποπτο σύμπτωμα, καθώς το κοριτσάκι ανέβαζε υψηλό πυρετό για πολύ λίγο, το οποία μαρτυρά σύμφωνα με τους γιατρούς χορήγηση αναισθητικής ουσίας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 09/04/2022