Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το χρονικό μίας δολοφονίας που συντάραξε το πανελλήνιο

08.04.2022 | 14:30 Eνσωμάτωση

Τρίτη, 11 Μαΐου 2021. Ώρα 06:30 το πρωί. Η Άμεση Δράση δέχεται κλήση από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος με σπασμένη φωνή ζητάει βοήθεια.

Η αστυνομία φτάνει μέσα σε λίγα λεπτά. Η σύζυγός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Κάρολαιν Κράουτς, ήταν ήδη νεκρή.

Ο πιλότος αναφέρει στις Αρχές πως οι δράστες ήταν τρεις και μπήκαν στο σπίτι με σκοπό να τους ληστέψουν. Τον έδεσαν και σκότωσαν τη σύζυγό του. Οι αρχές θα τον βρουν δεμένο μόλις φτάσουν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και τον σκύλο της οικογένειας κρεμασμένο…

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φτάνει στην Αλόννησο κρατώντας στην αγκαλιά του την 11 μηνών Λυδία, την κόρη τους, στην κηδεία της Καρολάιν.

Παράλληλα, η έρευνα των αρχών στρέφεται σε ποινικούς που έχουν αποφυλακιστεί.

17 Ιουνίου 2021. Στο μνημόσυνο της Κάρολαιν στην Αλόννησο φτάνουν οι αστυνομικοί και ζητούν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να τους ακολουθήσει για συμπληρωματική κατάθεση στη ΓΑΔΑ.

Αν και αρχικά δεν δίνει επαρκείς απαντήσεις, στο τέλος ομολογεί ότι εκείνος την δολοφόνησε. Όπως ανέφερε, την έπνιξε με μαξιλάρι μετά από λογομαχία που είχαν, επιμένοντας ακόμα και σήμερα πως την δολοφόνησε ενώ βρισκόταν εν βρασμώ ψυχικής ορμής, αρνούμενος πως τα είχε προσχεδιάσει όλα.

Videos & Απoσπάσματα από Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη - 08/04/2022