Πάτρα: Θρίλερ με την περιουσία της σπιτονοικοκυράς – Τι ζητούν οι συγγενείς της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, με την σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού να μπαίνει στο μικροσκόπιο.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Λέων, δικηγόρο συγγενών σπιτονοικοκυράς, η έρευνα για τον θάνατο της ηλικιωμένης δεν έχει ολοκληρωθεί.

«Η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί, τρέχει, θα διερευνηθούν τα πάντα. Η εκταφή είναι το τελευταίο που θα διαταχθεί, αν διαταχθεί, αν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια».

Από τη μεριά του ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος συγγενών σπιτονοικοκυράς, μιλά για λίρες που είχε η ηλικιωμένη και εκποιήθηκαν από τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Είχε λίρες στην κατοχή της, οι οποίες πρέπει να έχουν εκποιηθεί στην Αθήνα και γι’ αυτό ο Δασκαλάκης είχε πολυτελή βίο».
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο πατέρας της σπιτονοικοκυράς «την είχε προικίσει με λίρες».

Όπως λέει ο κ. Θεοδωρόπουλος, οι συγγενείς τούς οποίους εκπροσωπεί αμφισβητούν το πληρεξούσιο ενώ θα ζητήσουν και άρση των τραπεζικών λογαριασμών του ζεύγους Δασκαλάκη.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες της δικής τους Ελλάδας – Ιστορίες ταυτότητας

Απόρρητο