Ελλάδα

Πάτρα: Οι έρευνες στρέφονται στον υπολογιστή της Ρούλας Πισπιρίγκου & τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο

04.04.2022 | 10:22 Eνσωμάτωση

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την πορεία των ερευνών και στο θρίλερ της Πάτρας σχετικά με τον θάνατο των τριών κοριτσιών.

Ο κ. Τσούκαλης τοποθετήθηκε για τις έρευνες της αστυνομίας, προκειμένου να «δέσει» την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας αλλά και των δύο παιδιών, Μαλένας και Ίριδας.

«Το έργο έχει πολλά επεισόδια ακόμη. Έχουμε να περιμένουμε την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, έχουμε την έκθεση των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας για τον υπολογιστή της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχουμε τα σοτιχεία για το λάπτοπ, αλλά και τις καταθέσεις κάποιων μαρτύρων που αποφάσισαν να μιλήσουν μετά από την δημοσιοποίηση του θέματος. Κατά την άποψη μου δεν ήταν σύμπτωση η είδηση 3 θανάτων παιδιών της ίδιας οικογένειας. Όταν πεθαίνει το τρίτο παιδί και υπάρχουν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια δεν μπορείς να το παραβλέψεις. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις», ανέφερε αρχικά.

«Καταρχάς αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο είναι η διαδρομή της κεταμίνης και πώς προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη και απο ποιούς. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ένα χειρστικό άτομο, θα μπορούσε να έχει την άνεση να το πάρει και μόνη της. Διαφορετικά πρέπει να βρούμε ποιός την βοήθησε. Επιπλέον, κάποιοι από το περιβάλλον αναρωτιέμαι, δεν είχαν ιδέα τι γινόταν;», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Βλέπουμε ότι υπάρχει ρίξη μεταξύ του ζευγαριού. Αυτή η ρίξη ενεργοποιεί μυσττικά που μένουν κλειστά για καιρό. Τα πρόσωπα μπορεί να πουν κάτι που ο ανακριτής μπορεί να το εκλάβει ως στοιχείο σημαντικό της έρευνας. Πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν θα μιλήσει σε αυτή τη φάση. Η ασφάλεια έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα, θα ερευνήσει την πορεία της κεταμίνης αλλά και τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, ενδεχομένως να γίνει και εκταφή και της σπιτονοικοκυράς», τόνισε μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» ο κ. Τσούκαλης.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Καλημέρα - 04/04/2022