Ελλάδα

Πάτρα: Η συσχέτιση της ασθένειας της Τζωρτζίνας με τα προβλήματα του ζευγαριού

04.04.2022 | 16:52 Eνσωμάτωση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, με την 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών να απολογείται σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου, στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει ορισμένες καταστάσεις, έχει πέσει σε αντιφάσεις.

Μία σημαντική είναι το γεγονός πως η 33χρονη ισχυρίστηκε ότι στο παιδιατρικό νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα υπήρχε κεταμίνη, κάτι που διαψεύδεται από τους γιατρούς, αφού η συγκεκριμένη ουσία βρίσκεται μόνο στις ΜΕΘ.

Εξίσου αβάσιμος ισχυρισμός της 33χρονης, είναι αυτός που επικαλέστηκε ότι κατά τη διάρκεια ανάνηψης της Τζωρτζίνας χρησιμοποιήθηκε κεταμίνη, κάτι που δε συνάδει με την αναισθητική χρήση του φαρμάκου.

Στο μικροσκόπιο μπαίνει πλέον, η κατάσταση της υγείας της Τζωτρζίνας και η σχέση του ζευγαριού, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στις 21 Μαρτίου του 2021, ημερομηνία θανάτου της Ίριδας, την προηγούμενη ημέρα είχε φύγει ο Μάνος Δασκαλάκης από το σπίτι.

Επιπλέον, την πρώτη περίοδο νοσηλείας της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ξεκινήσει τη διαδικασία για την αίτηση διαζυγίου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στις αρχές του 2022, η 33χρονη ξαφνικά αποφασίζει να κάνει μαγνητική ακτινογραφία στην 9χρονη, κάτι, που όπως ισχυρίστηκε η ίδια, ξεκίνησε μετά τα διαδοχικά επεισόδια του κοριτσιού.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 04/04/2022