Καιρός

Αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις – Η πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου

04.04.2022 | 13:51 Eνσωμάτωση

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν την μεταφορά σκόνης. Νωρίς το πρωί στη Μακεδονία και στη Θράκη θα επικρατήσουν τοπικές βροχές, οι οποίες θα εξασθενήσουν μέσα στην ημέρα.

Από το μεσημέρι και μετά μία δέσμη νεφώσεων θα κινηθεί από τα δυτικά προς τα ανατολικά, και θα φέρει τοπικές βροχές εξασθενημένες κατά βαση έως και μέτριας έντασης, σε περιοχές των Επτανήσων , της Ηπείρου, της Στερεάς Ελλάδος, της Πελοποννήσου, της Εύβοιας, στις Σποράδες, και επηρεάσουν και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Στις κεντρικές και νότιες περιοχές του Αιγαίου ο καιρός θα είναι καλύτερος, με ηλιοφάνεια αλλά με τοπικές νεφώσεις. Θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώνουν με τις αντίστοιχες βροχοπτώσεις

Θερμοκρασιακά, στα βόρεια από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στους 16 στη Θεσσαλία, στους 22 με 27 στα υπόλοιπα δυτικά κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Στην Κρήτη η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, αραιές νεφώσεις που πρόσκαιρα θα πυκνώνουν και κάποιες τπικές βροχές με τνην θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, νωρίς το πρωί αναμένονται βροχές, οι οποίες θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως και 15 βαθμούς Κελσίου.

Videos & Απoσπάσματα από Δελτίο Καιρού - 04/04/2022