Ελλάδα

Σταύρος Μπαλάσκας: «Η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη και θα απλωθεί παντού»

03.04.2022 | 10:59 Eνσωμάτωση

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας αλλά και τις στιγμές της 33χρονης κατηγορούμενης στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε αρχικά πως η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη, καθώς αναμένεται να διερευνηθούν και οι θάνατοι των δύο άλλων παιδιών, ενώ τόνισε πως δεν εστιάζει μόνο σε αυτόν/ην που στέρεισαι τη ζωή από τα παιδιά, αλλά και σε αυτούς που  ευθύνονται για την δουλειά που δεν έγινε σωστά προκειμένου το “θέμα” να σταματήσει στο πρώτο παιδί.

«Όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος και γίνεται ιατροδικαστική εξέταση, πρέπει υποχρεωτικά η εξέταση να βγάλει ένα αποτέλεσμα εάν ο θάνατος έχει προέλθει από εγκληματική ενέργεια ή φυσικά αίτια και να μη χρειάζεται να το ξεθάβουμε μετά γιανα πάρουμε τις τρίχες του ή ό,τιδήποτε άλλο για να μπορούμε να έχουμε νέα αποτελέσματα» τόνισε ο κ. Μπαλάσκας.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο εκταφής της Τζωρτζίνας, είπε πως αν δοθεί εντολή από την Εισαγγελία θα γίνει, πρέπει να εκδοθούν ειδικές άδειες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου, το tablet της Τζωρτζίνας θα ανακτηθεί για να ερευνηθεί.

«Δεν ξέρω την εγκυρότητα του ανιχνευτή ψεύδους» δήλωσε ο κ. Μπαλάσκας αναφορικά με την πληροφορία που υπάρχει πως η 33χρονη κατηγορούμενη ζήτησε να εξεταστεί.

Videos & Απoσπάσματα από Χαμογέλα και Πάλι! - 03/04/2022