Ελλάδα

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν έχω κανένα λόγο να φοβάμαι»

03.04.2022 | 10:34 Eνσωμάτωση

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε στον δημοσιογράφο, Πέτρο Κουσουλό, ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, μετά τη σύλληψη της συζύγου του, Ρούλα Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» έπαιξε ένα απόσπασμα από την πρώτη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών εμφανίστηκε σοκαρισμένος με τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στη ζωή του, κυρίως μετά τη σύλληψη της συζύγου του, η οποία κατηγορείται πως σκότωσε την 9χρονη κόρη τους.

Λέει πως θέλει να μάθει την αλήθεια, την οποία ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ, όπως επισημαίνει.

«Έλεγα σε κάθε θάνατο, πως μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες και δεν μπορώ να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα τότε μια φορά που δεν ζούσα στιγμές μαζί τους λόγω της δουλειάς μου, τώρα μετανιώνω πενήντα» είπε χαρακτηριστικά.

«Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή» συμπλήρωσε.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς θα κινηθεί από ‘δω και πέρα, απάντησε πως η θέση του είναι ξεκάθαρη και δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Θέλω να μάθω από που προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά» τόνισε.

Αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου του είχε ζητήσει να πάει να τη δει στα κρατητήρια, αλλά εκείνος αρνήθηκε λέγοντάς της πως τη στιγμή αυτή τα πράγματα είναι δύσκολα.

«Ήταν μία λογική απάντηση που μπορούσα να της δώσω γιατί μέσα μου δεν αισθάνομαι καλά, όχι να τη δω. Δεν γίνεται! Απλά δεν γίνεται!» πρόσθεσε ο κ. Δασκαλάκης.

Ερωτηθείς για το αν φοβάται πως μπορεί να θεωρηθεί συνένοχος είπε πως δεν φοβάται τίποτα, δεν έχει λόγο να φοβάται, και πως μπορούν να λεχθούν τα πάντα, ενώ για την φαρμακαποθήκη στην οποία εργάζεται ο πατέρας του και ο ίδιος μεταφέρει πράγματα από φαρμακευτικές εταιρείες δήλωσε πως μπορούν να ψαχτούν όλα καθώς δεν υπάρχει τίποτα να κρύψουν.

Videos & Απoσπάσματα από Χαμογέλα και Πάλι! - 03/04/2022