Ελλάδα

Πάτρα: Τι έλεγε στο «Τούνελ» ο πατέρας των παιδιών την ώρα της σύλληψης της γυναίκας του

02.04.2022 | 02:05 Eνσωμάτωση

Δημοσιογράφος του «Τούνελ» βρισκόταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, την ώρα της σύλληψης της κατηγορούμενης «μητέρας» και τη στιγμή της μεταγωγής της από την Πάτρα στην ΓΑΔΑ.

«Δεν έχω να πω κάτι για τα όσα ακούγονται, δεν ξέρω τι είναι αυτή η ουσία και αναμένω τα επίσημα πορίσματα των ιατροδικαστών.»

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν έχουν κάποιο γνωστό κτηνίατρο, καθώς πρόκειται για μία ουσία που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στην κτηνιατρική ως αναισθητικό, ο πατέρας είπε:

«Έχω κτηνίατρο που πήγαινα ένα σκύλο που είχα, αλλά έχω πάνω από ενάμιση χρόνο να πάω. Με τη Ρούλα έχουμε συζητήσει για τα όσα λέγονται, αλλά περιμένουμε, δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Άλλη ουσία περιμέναμε να βρεθεί και άλλη βρέθηκε. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι η κεταμίνη, έψαξα να δω τι είναι και αναφέρεται και σε ζώα. Δεν έχει μπει κανένας άλλος στο νοσοκομείο πέρα από τη Ρούλα. Ας περιμένουμε να δούμε τι γίνεται… Τα φάρμακα στο νοσοκομείο του παιδιού τα έδιναν οι νοσηλεύτριες και όχι η Ρούλα. Ακόμα δεν έχω αλλάξει τη γνώμη μου. Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Ρούλα δεν εμπλέκεται κάπου. Σίγουρα είναι περίεργο όλο αυτό. Εγώ δεν έχω λόγο να υποστηρίξω καμία Ρούλα, το μόνο που θέλω είναι να πάρω απαντήσεις για τα παιδιά μου. Μία αλήθεια θέλουμε να πάρουμε απ’ όλο αυτό, όποια και να ‘ναι.»

Videos & Απoσπάσματα από Φως Στο Τούνελ - 02/04/2022