Ελλάδα

Πάτρα: Πώς έφτασε στο έγκλημα η Ρούλα

01.04.2022 | 17:02 Eνσωμάτωση

Η μητέρα και η αδερφή της 33χρονης καταγγέλουν τον ξυλοδαρμό της 33χρονης στην ΓΑΔΑ, με την Ρούλα να το διαψεύδει αργότερα.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», η Ρούλα Πισπιρίγκου εξετάστηκε από ιατροδικαστή και αποδείχθηκε ότι δεν είχε απολύτως τίποτα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί ότι η μητέρα και η αδερφή της 33χρονης καταγγέλλουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη ΓΑΔΑ, με την 33χρονη να το διαψεύδει.

Ο ρόλος της αδερφής της 33χρονης

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αδερφή της 33χρονης ήταν μπροστά όταν η Ίριδα έχασε τη ζωή της.

Το συγκεκριμένο συγγενικό πρόσωπο ήταν παρούσα όταν η Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Κι εκείνη φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι η Τζωρτζίνα είχε πρόβλημα και έπρεπε να εισαχθεί.

Πώς έφτασε στο έγκλημα η Ρούλα

Εδώ και αρκετό καιρό οι γιατροί και οι αστυνομικοί που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση δίνουν μία σαφή εκδοχή όλων αυτών που συμβαίνουν.

Ο Απρίλιος του 2021 είναι η περίοδος της έντονης ρήξης της σχέσης του Μάνου και της Ρούλας.  Έχει ήδη φύγει από τη ζωή κάτω από άγνωστες συνθήκες η Ίριδα και στις 6 Απριλίου ο Μάνος Δασκαλάκης πηγαίνει σε δικηγόρο και κανονίζει ραντεβού στις 8 Απριλίου.

Στις 8 Απριλίου η Τζωρτζίνα μπαίνει στο νοσοκομείο.

Όταν η Τζωρτζίνα έπαθε το επεισόδιο το οποίο της προκάλεσε ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη, οι γιατροί θεωρούν πως η 33χρονη της έδωσε κεταμίνη. Οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν την Τζωρτζίνα στη ζωή, με την ανάνηψη να διαρκεί 55 λεπτά.

Δύο ημέρες αργότερα οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν έδειξαν την ουσία, η οποία είχε μεταβολιστεί. Αυτό φαίνεται πως ενθάρρυνε την 33χρονη και οι αστυνομικοί πιστεύουν πως τότε είναι που ξεκινάει η προσπάθεια να συνδεθεί το πρόβλημα της Τζωρτζίνας με καρδιολογικό πρόβλημα.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 01/04/2022