Ελλάδα

Πάτρα: Σιγή ιχθύος τηρεί ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τη σύλληψη της συζύγου του

01.04.2022 | 17:25 Eνσωμάτωση

Το μοναδικό σημείο ζωής που έδωσε ο πατέρας των τριών κοριτσιών ήταν μέσω του δικηγόρου του, ο οποίος μίλησε στο LIVE NEWS.

Φειδωλός και σιωπηλός παραμένει ο Μάνος Δασκαλάκης

Κι ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται για δεύτερη μέρα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο πρώην σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί πουθενά και παραμένει φειδωλός στα λόγια του.

Ο Μάνος είναι εξαφανισμένος από την γειτονιά του και τα social media μετά την σύλληψη της Ρούλας. H στάση του προκαλεί την σκληρή επίθεση της μητέρας της Ρούλας.

«Αποστασιοποίηση μέχρι εκεί που δεν παίρνει, φόβος τρομερός κλειδωμένος σε ένα σπίτι και μου έλεγε θα υποστηρίξω την γυναίκα μου μέχρι τελευταία στιγμή, μου είπανε και οι δικηγόροι, που είναι να δούμε την θέση του, που είναι; Έχει αποτραβηχτεί» δήλωσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Προβληματισμένοι από τη στάση του Μάνου και οι φίλοι του

Προβληματισμό θα εκφρασει και η στενή του φίλη Ιφιγένεια Λευκαδίτη μιλώντας στην Φρόσω Κυριαζή.

Ο Μάνος έχει πει στην Αγγελική Νικολούλη πως η σχέση του με την Ρούλα είναι καλή προν λίγες ημέρες.

«Μαζί δεν είμαστε τώρα με την Ρούλα, έχουμε μία κοινή πορεία και την στηρίζω καθημερινά, μπορεί να είμαι εκεί και κάθε μέρα, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, δεν έχουμε να τσακωθούμε για τίποτα όπως ακούγεται. Είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον αυτή τη στιγμή, θα την στηρίξω μέχρι τέλους. Θα στο πω πολύ απλά είμαι στην Πάτρα και δουλεύω εδώ. Δεν ξέρω πώς γίνεται να μένω ταυτόχρονα και στην Αθήνα και άλλες τέτοιες ανακρίβειες που ακούω να λένε τελευταία, έχουν πει για την υπόθεση σε ότι με αφορά απίστευτα πράγματα. Μία τρέλα» είχε δηλώσει ο Μάνος Δασκαλάκης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στις 18 Μαρτίου 2022.

Στην ίδια συνέντευξη θα σημειώσει πως είναι σίγουρος για την γυναίκα του.

«Αν πήγαινε το μυαλό μου έστω και μισή φορά ότι έκανε κάτι η Ρούλα, δεν θα άφηνα περιθώριο να πάει ολόκληρη. Αυτό θα πω μόνο. Δεν θα φτάναμε σε συλλήψεις και τέτοια, δεν θα προλάβαινε. Σε ότι αφορά για τα παιδιά μου, σκοτώνω άνθρωπο» είχε πει ο πατέρας χαρακτηριστικά.

Το μοναδικό σημάδι ζωής του Μάνου δόθηκε μέσω του δικηγόρου του στην εκπομπή LIVE NEWS  που δήλωσε πως ο Μάνος είναι σοκαρισμένος και θα μιλήσει σύντομα αφού μάθει όλα τα στοιχεία. Η στάση του προκαλεί την έκρηξη στρατηγών της αστυνομίας.

«Που είναι το πατρικό ένστικτο εδώ; Υπάρχει; Δεν το βλέπω. Δεν είναι αντίδραση αυτή στις πατέρα που πονάει για τα παιδιά του εγώ θα ήθελα να αυτοδικήσω ακόμα διατηρεί επιφυλάξεις; Χτυπιέσαι οδύρεσαι λες που δεν είδαμε στις συνεντεύξεις που έδινε κάποια τέτοια συμπεριφορά» δήλωσε ο στρατηγός της ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Αικατερινόπουλος.

Η σιγή ιχθύος του σήμερα έρχεται σε σύγκρουση με αυτή την εικόνα που σε κοινές συνεντεύξεις απαντούσε σε δημοσιογράφους και δήλωνε σίγουρος για την αθωότητα της Ρούλας με ψυχρή στάση σαν την Ρούλα.

Ο Μάνος λέει ότι βγήκαν για να ακουστεί η αλήθεια , κανένας δεν έχει σεβαστεί τα παιδιά. Επαναλαμβάνει ότι δεν έχει σεβαστεί κανένας τα παιδιά.

Ο Μάνος θα πει στην Αγγελική Νικολούλη πως θα μιλήσει όταν κρίνει «πως όλα τελείωσαν».

«Μέσα από όλο αυτό τον πόλεμο που έχει γίνει δεν περιμένουμε από κανέναν να μας πει ποιοι είμαστε, ξέρουμε καλά ποιοι γονείς είμαστε το μόνο που περιμένουμε από την δικαιοσύνη αυτή την στιγμή και πολύ καλά έκανε και το ανέλαβε το ανθρωποκτονιών να βρούμε τις αιτίες των παιδιών μας. Περιμένουμε τις αιτίες. Γι’ αυτό είχαμε προβεί και στην πρώτη μήνυση η οποία αρχειοθετήθηκε γιατί ψάχναμε να βρούμε την αιτία της Μαλένας» είχε πει μεταξύ άλλων ο πατέρας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Αποκάλυψη αποκλειστικά στο LIVE NEWS για τις φήμες πως ο Μάνος Δασκαλάκης απολύθηκε

Την ίδια ώρα οι φήμες πως ο Μάνος απολύθηκε διαψεύδονται από το αφεντικό του με αποκλειστικές δηλώσεις στο live news. Όπως θα αποκαλύψει απλά έχει ζητήσει ολιγοήμερη άδεια.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 01/04/2022