Ελλάδα

Νέες καταθέσεις για το βιασμό της 24χρονης – Οι κινήσεις του 33χρονου μετρ

24.01.2022 | 07:49 Eνσωμάτωση

Με νέες καταθέσεις συνεχίζεται η έρευνα των Αρχών για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, αλλά και των εργαστηριακών ελέγχων για DNA του κατηγορούμενου από τα ρούχα της Γεωργίας, αλλά και από τα σεντόνια.

Ειδικότερα, σήμερα πρόκειται να καταθέσει για μια ακόμα φορά η 17χρονη φίλη της Γεωργίας, με την οποία βρέθηκαν μαζί στο πάρτι και η οποία είχε κάνει αναφορά σε εκδιδόμενες γυναίκες στο συγκεκριμένο πάρτι.

Επίσης, για σήμερα είναι προγραμματισμένο να καταθέσει και ένας φίλος του εργοδότη της Γεωργίας, που ήταν από τα πρόσωπα που βρέθηκαν το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο για να βοηθήσουν την 24χρονη, αμέσως μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί.

Οι κινήσεις του 33χρονου μετρ

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τις κινήσεις του 33χρονου μετρ, που είχε αναλάβει το ρόλο του διοργανωτή του πάρτι και του ατόμου που είχε επιφορτιστεί με την ανεύρεση γυναικών, οι οποίες θα ήθελαν να παρευρεθούν στο συγκεκριμένο πάρτι στη σουίτα 401 του ξενοδοχείου.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, ο 33χρονος έφυγε από το χώρο του πάρτι λίγα λεπτά πριν τις 04:00 και δεν επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά πήγε σε σπίτι συνεργάτη του, ο οποίος νωρίτερα βρισκόταν και αυτός στον ίδιο χώρο, αλλά φαίνεται να έφυγε γιατί δεν του άρεσε όπως κυλούσε η βραδιά.

Μάλιστα, ο 33χρονος πριν ανέβει στο σπίτι του συνεταίρου του, δέχθηκε μια κλήση στο κινητό του τηλέφωνο, σε ώρα που ταιριάζει με την κατάθεση που έχει δώσει η 24χρονη κοπέλα και η οποία υποστήριξε ότι του τηλεφώνησε για να ζητήσει τη βοήθειά του.

Οι εξελίξεις

Μιλώντας για το θέμα η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά τόνισε ότι η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και στο τέλος ο ανακριτής θα αποφασίσει πως θα ασκηθεί η δίωξη. «Για το λόγο αυτό είναι σημαντικές οι τοξικολογικές εξετάσεις, όπου θα φανεί αν στην κοπέλα χορηγήθηκε κάποιο χάπι» σημείωσε.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που η κοπέλα έλαβε τη στήριξη του κόσμου» συμπλήρωσε η κυρία Βαρελά.

Από την πλευρά του ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης υπογράμμισε ότι παραμένουν άγνωστα τα πλοκάμια των κυκλωμάτων που διακινούν νεαρά κορίτσια στα πριβέ πάρτι, τονίζοντας ότι με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν φαίνεται να υπάρχει συσχέτιση των κυκλωμάτων που δρουν στην Κύπρο, αλλά και το Ντουμπάι με αυτό της Θεσσαλονίκης.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 24/01/2022