Ελλάδα

Τζώρτζης Μονογυιός – Η Μύκονος θρηνεί τον 45χρονο επιχειρηματία

19.01.2022 | 17:32 Eνσωμάτωση

Ανείπωτος πόνος στη Μύκονο, το νησί που μεγάλωσε ο Τζώρτζης Μονογυιός, o επιχειρηματίας που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στο δυστύχημα με τη Ferrari το βράδυ της Πέμπτης.

Θλιμμένα πρόσωπα, σκυθρωπά, o Τζώρτζης που άλλοτε περνούσε από τα σοκάκια του νησιού σκορπώντας χαμόγελα και αισιοδοξία, δεν υπάρχει πια.

Η οικογένεια του και οι φίλοι του, έγιναν μια αγκαλιά. Προσπαθεί ο ένας να στηρίξει τον άλλο. Να πάρει ο ένας λίγο από τον πόνο του άλλου.

Η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού είναι βυθισμένη στο πένθος. Μια μάνα κι ένας πατέρας που κλήθηκαν να θάψουν το παιδί τους, μια αδελφή που πρέπει να διαχειριστεί τη συντριβή.

Η σκέψη όλων τώρα, είναι στα παιδιά του Τζώρτζη Μονογυιού που απ’ τη μια στιγμή στην άλλη, έχασαν τον πατέρα τους, τόσο νέο, τόσο ξαφνικά. Μεγάλη έννοια τους όμως, είναι και η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου, που ενημερώθηκε για το θάνατό του άντρα της, λίγες ώρες πριν μέσα στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται, με τους γιατρούς να μη της επιτρέπουν να ταξιδέψει ως την Μύκονο για να τον αποχαιρετήσει.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 19/01/2022