Ελλάδα

Αργυρούπολη – Της έσπασε το κεφάλι & τα πλευρά με βίαια χτυπήματα

19.01.2022 | 20:26 Eνσωμάτωση

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή στο σώμα της γυναίκας που ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Αργυρούπολη.

Οι γιατροί, δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

«Είναι σε κακή κατάσταση, είναι ακόμα σε ύπνωση, κοιμάται, το κεφάλι της είναι χάλια, της έκαναν μια κρανιεκτομή την πρώτη μέρα. Τώρα πάει αργά και όχι πολύ σταθερά. Οι γιατροί φοβούνται μην αφήσει κάποιο εγκεφαλικό πρόβλημα. Το φοβούνται πάρα πολύ. Και δεν είναι σίγουρο τίποτα. Δεν είναι σίγουρο τίποτα. Δεν λένε οι γιατροί ‘πάμε καλά εδώ’ ή ‘πάμε καλά εκεί’, αναφέρει φίλος της.

Η 40χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός ενώ δεν αποκλείεται σύντομα οι γιατροί να επιχειρήσουν να την βγάλουν από το τεχνικό κώμα προκειμένου να έχουν εικόνα για την κατάστασή της.

Είχε κακοποιηθεί ξανά

Ο ιατροδικαστής εντόπισε στο σώμα της γυναίκας σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν ξυλοκοπήθηκε για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή.

Τα ευρήματα μαρτυρούν τη βιαιότητα με την οποία ο δράστης χτυπούσε τη γυναίκα αφήνοντάς την ημιλυπόθυμη στο πάτωμα.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα, σπασμένα πλευρά, χτυπήματα τόσο με τα χέρια όσο και χτυπήματα σε επίπεδη επιφάνεια, πιθανότατα στο πάτωμα ή τον τοίχο.

Εφιαλτική σχέση

Για έναν ήρεμο άνθρωπο κάνει λόγο μιλώντας στο MEGA, φίλος της 40χρονης που την γνωρίζει από μικρό παιδί, ενώ τονίζει πως ο καθ’ ομολογίαν δράστης είχε θέματα τόσο με ουσίες όσο και με ζήλια.

«Ένα ήρεμο κοριτσάκι. Ήταν αυτό ακριβώς όπως το λέω. Κοριτσάκι. Δηλαδή ένα παιδάκι το οποίο ήταν πάρα πολύ ήρεμο. Δεν είχε μπλέξει πουθενά ποτέ, ήρεμη οικογένεια, καλά αδέλφια, καλή μαμά, καλός μπαμπάς. Ο δράστης, ήξερε όλη την οικογένεια. Γι’ αυτό είναι η μεγαλύτερη ντροπή. Ο άνθρωπος αυτός είχε πολλά θέματα. Με ουσίες, είχε θέματα ζήλιες, είχε θέματα. Θέματα πολλά. Ήταν ένας κακός άνθρωπος».

Ο 46χρονος δράστης αύριο θα περάσει την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 19/01/2022