Ελλάδα

Αργυρούπολη – Σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση της 40χρονης – Δίνει μάχη για τη ζωή της

19.01.2022 | 17:28 Eνσωμάτωση

Η 40χρονη γυναίκα παλεύει να κρατηθεί στη ζωή ύστερα από τα σοβαρότατα χτυπήματα που δέχτηκε κυρίως στο κεφάλι από τον σύντροφό της. 

Οι γιατροί, όπως λένε οι φίλοι της, που αγωνιούν για την υγεία της, δίνουν μάχη για να καταφέρουν να τη σώσουν.

«Είναι σε κακή κατάσταση, είναι ακόμα σε ύπνωση, κοιμάται, το κεφάλι της είναι χάλια, της έκαναν μια κρανιεκτομή την πρώτη μέρα, τώρα πάει αργά και όχι πολύ σταθερά. Οι γιατροί φοβούνται μην αφήσει κάποιο εγκεφαλικό πρόβλημα. Το φοβούνται πάρα πολύ. Και δεν είναι σίγουρο τίποτα. Δεν είναι σίγουρο τίποτα. Δεν λένε οι γιατροί ‘πάμε καλά εδώ’ ή ‘πάμε καλά εκεί’», τόνισε φίλος της 40χρονης.

Ο δράστης, που αύριο αναμένεται να απολογηθεί για την πράξη του στον ανακριτή, ομολόγησε στους αστυνομικούς, όταν παραδόθηκε, ότι την χτύπησε με τον… αστερίσκο μάλιστα ότι δεν πίστευε  πως θα την στείλει στο νοσοκομείο.

Σχέση εφιάλτης

Ως δύο ανθρώπους με εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες περιγράφει αποκλειστικά στο LIVE NEWS, τη γυναίκα που χαροπαλεύει και τον καθ’ ομολογίαν δράστη του ξυλοδαρμού της, φίλος της 40χρονης που την γνωρίζει από μικρό παιδί.

«Ένα ήρεμο κοριτσάκι. Ήταν αυτό ακριβώς όπως το λέω. Κοριτσάκι. Δηλαδή ένα παιδάκι το οποίο ήταν πάρα πολύ ήρεμο. Δεν είχε μπλέξει πουθενά ποτέ, ήρεμη οικογένεια, καλά αδέλφια, καλή μαμά, καλός μπαμπάς», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο δράστης, ήξερε όλη την οικογένεια. Γι’ αυτό είναι η μεγαλύτερη ντροπή. Ο άνθρωπος αυτός είχε πολλά θέματα. Με ουσίες, είχε θέματα ζήλιες, είχε θέματα. Θέματα πολλά. Ήταν ένας κακός άνθρωπος».

Η 40χρονη που έχει παιδί στην εφηβεία, πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο και η σχέση της με τον 46χρονο άρχισε μόλις πριν από τρεις μήνες.

«Ο άνθρωπος αυτός εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση που βρίσκεται (σ.σ. η 40χρονη) τη δεδομένη στιγμή. Ήθελε να φύγει από το σπίτι το πατρικό της που πήγε μετά από τόσα χρόνια κι αφού χώρισε, ξέρω ‘γω, πήγε μετά από τόσα χρόνια στο πατρικό της, βρέθηκε σε μια στιγμή ευάλωτη, λίγο “να σε βοηθήσω” και “κορίτσι μου” και τέτοια, σίγουρα θα έλεγε κάτι τέτοια και την πάτησε η δόλια. Να πεις ότι ήταν ερωτευμένη; Δεν ήταν ερωτευμένη. Δεν νομίζω» πρόσθεσε ο φίλος της 40χρονης.

Η άτυχη γυναίκα συνεχίζει να νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και δεν αποκλείεται σύντομα οι γιατροί να επιχειρήσουν να την βγάλουν από το τεχνικό κώμα προκειμένου να έχουν εικόνα για την κατάστασή της.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 19/01/2022