Ελλάδα

Περιστέρι – Απολογείται ο 32χρονος που βίασε την 14χρονη αδελφή της συντρόφου του

18.01.2022 | 13:15 Eνσωμάτωση

Την πόρτα των δικαστηρίων της Ευελπίδων πέρασε ο 32χρονος που βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδελφή της συντρόφου του.

Ο δράστης οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα στα δικαστήρια μετά την προθεσμία που ζήτησε και τελικά έλαβε χθες, Δευτέρα.

Ο 32χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, όταν οι αστυνομικοί τη Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων είχαν στα χέρια τους τα αποτελέσματα της σχετικής εξέτασης DNA που τον ενοχοποιούσε, ενώ η καταγγελία σε βάρος του έγινε τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τότε η 14χρονη είχε πάει στο σπίτι της αδερφής της για να περάσει εκεί μερικές ημέρες και κατά το διάστημα αυτό ο 32χρονος φέρεται να της επιτέθηκε και τη βίασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του θα υποστηρίξει ότι η 14χρονη τον ενέπλεξε σε αυτήν την υπόθεση άδικα, κατηγορώντας την για την «περιπέτεια» στην οποία τον έμπλεξε, όπως θα υποστηρίξει.

Μάλιστα, οι δικηγόροι του στράφηκαν κατά της κοπέλας λέγονατς ότι «δεν είναι η κλασική 14χρονη», ενώ επιπλέον είπαν ότι το θύμα διαθέτει προφίλ σε ιστοσελίδα που ένα κορίτσι της ηλικίας της δε θα έπρεπε να έχει.

Ο ίδιος θα ισχυριστεί πως πράγματι υπήρξε σεξκουαλική συνεύρεση, ωστόσο είχε τη συγκατάθεση της 14χρονης, κάτι που δεν προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 18/01/2022