Ελλάδα

Ο γολγοθάς ενός θύματος του «ψευτογιατρού»

13.01.2022 | 20:20 Eνσωμάτωση

Με μία σπαρακτική κατάθεση, θύμα του «ψευτογιατρού», το οποίο εμφανίστηκε στο δικαστήριο με πατερίτσες, περιέγραψε πως μετά την επέμβαση που του συνέστησε ο κατηγορούμενος τράβηξε του… Χριστού τα πάθη.

Ο άνδρας που αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα μετά την πτώση του από αλεξίπτωτο το 2014, γνώρισε τον «ψευτογιατρό» το 2018 σε ιδιωτική κλινικών των Αθηνών.

«Για έξι μήνες έτρωγα καθημερινά γαϊδουράγκαθο, χόρτα κι έπαιρνα 12 χαπια. Μου απαγόρευσε να τρώω κρέας, αρνί, χοιρινό και μοσχάρι και να έχω σεξουαλική ζωή», ανέφερε το θύμα.

«Παρά τις αντίθετες εισηγήσεις όλων των γιατρών, ο μάρτυρας πείστηκε από το «ψευτογιατρό» να υποβληθεί στην επέμβαση στην οποία συμμετείχε μάλιστα και ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, Κώστας Μαρκόπουλος, με την ιδιότητα του θωρακοχειρουργού», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Τον θάνατο περιμένω»

Τον Ιούνιο του 2020 ο μάρτυρας είχε μιλήσει αποκλειστικά στο live news περιγράφοντας τον “Γολγοθά” που βιώνει.

«Δεν υπάρχει ζωή, τον θάνατο περιμένω. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Αυτό που πέρασα εγώ, δεν το έχει περάσει κανένας. Τους πόνους… την ταλαιπωρία που ήμουνα, που ήμουνα… με τελείωσαν. Μιλάμε για 60 – 70 ράμματα από μπροστά από το στήθος μέχρι πίσω στο… μέσα στην σπονδυλική στήλη. Καταλαβαίνετε; Στη μέση με κόψανε. Συνέχεια με πυρετούς και λοιμώξεις από τότε, τουλάχιστον δεν είχα τούτα εδώ τα θέματα πριν», συμπλήρωσε το θύμα.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης του αφαίρεσαν ένα πλευρό και του έβαλαν αντί για μόσχευμα έναν σιδερένιο «κλωβό» αξίας 900 ευρώ…

Ο «ψευτογιατρός», αδίστακτος, παρά τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που απέσπασε από το θύμα, ποσό που ξεπερνά τις 70.000, ήθελε να του γράψει ο ασθενής και ένα σπίτι στη Ρόδο.

«Με πήρε κάποια στιγμή τηλέφωνο και μου λέει «με αυτό το σπιτάκι που μου είχες πει, τι θα γίνει;» Του απάντησα «όταν περπατήσω, θα στο δώσω»», αποκάλυψε το θύμα.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 18 Ιανουαρίου με νέες καταθέσεις θυμάτων.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 13/01/2022