Αθλητικά

Παναθηναϊκός – «Ναι» Μαλακατέ στην διπλή ανάπλαση

10.01.2022 | 20:39 Eνσωμάτωση

Εισήγηση υπέρ της Διπλής Ανάπλασης θα κάνει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές.

Σαφή θέση υπέρ της Διπλής Ανάπλασης πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε σήμερα για το γηπεδικό.

Ο Μαλακατές περιέγραψε τα οφέλη που θα έχει το τριφύλλι από τη μετακόμιση στον Βοτανικό, κάνοντας λόγο για ετήσια έσοδα που κατά μέσο όρο θα ανέρχονται στα 3-3,5 εκατομμύρια Ευρώ.

Ο Μαλακατές αναγνώρισε πόσο δύσκολο είναι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού να αποδεχτεί την αλλαγή έδρας, όμως ανέφερε ότι η Λεωφόρος δεν εξυπηρετεί πια τις ανάγκες των τμημάτων. Σε αυτό το πρόβλημα στάθηκε και ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Βρανόπουλος, πριν πάρει κι αυτός θέση υπέρ της ψήφου στη Διπλή Ανάπλαση.

Πλέον, η τελική απόφαση ανήκει στα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που θα ψηφίσουν σε έκτακτη Γενική Συνέλευση. Επικρατέστερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή της θεωρείται η 8η Μαρτίου.

Στον Ολυμπιακό άρχισε μετ’ εμποδίων η προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να δει πώς θα κυλήσει η εβδομάδα με δεδομένα και τα κρούσματα κορωνοϊού που ήδη υπάρχουν στην ομάδα.

Σε προφορική συμφωνία με τον Γιοάν Σάστρε έχει έρθει ο ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος Ισπανός ακραίος μπακ περιμένει το αρνητικό αποτέλεσμα του test covid για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον δικέφαλο.

Ο Άρης ενημερώθηκε ότι το CAS έδωσε παράταση στην έκδοση της απόφασης για την υπόθεση Ντουρμισάι ως τις 11 Φεβρουαρίου. Άρα αναστέλλονται ως τότε οι απαγορεύσεις μεταγραφών και οι «κίτρινοι» μπορούν να κινηθούν μεταγραφικά αυτό το διάστημα.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 10/01/2022