Κόσμος

Κορωνοϊός – Μαθήματα… εκτόνωσης θυμού από την Ολλανδία

09.01.2022 | 13:34 Eνσωμάτωση

Μία δασκάλα από το Τέξας έκλεισε τον 13χρονο θετικό στον κορωνοϊό γιο της στο πορτ- μπαγκάζ του αυτοκινήτου και πήγε να κάνει τεστ η ίδια. Στην Ολλανδία, η εκτεταμένη καραντίνα έχει οδηγήσει κάποιους πολίτες να αναζητούν διεξόδους για να αποβάλλουν από μέσα τους τον θυμό.

Ο ένας κρατάει μια βαριοπούλα και ο άλλος ένα λοστό.

Τα δίδυμα αδέρφια Στίβεν και Μπράιαν Κρίγκερ χαμογελούν καθώς καταστρέφουν ένα μικρό αυτοκίνητο που γράφει επάνω του κάτι καθόλου κολακευτικό για τον COVID.

Ο θυμός ξεχειλίζει και αυτός είναι ο τρόπος να εκτονωθούν.

«Δεν υπάρχει τίποτα να κάνουμε αυτές τις μέρες, επειδή όλα είναι κλειστά. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε γιατί έχουμε ένα μπαρ και είμαστε κλειστοί. Έτσι σκεφτήκαμε να βγάλουμε έξω λίγη από αυτή την απογοήτευση και να σπάσουμε ένα αυτοκίνητο», είπε ο Μπράιν Κρίγκερ.

Φυσικά, όλο αυτό είναι έργο του ιδιοκτήτη μιας μάντρας αυτοκινήτων ο οποίος σκέφτηκε να βγάλει χρήματα από τα σαράβαλα τα οποία θα πουλήσει όπως και να ‘χει για παλιοσίδερα.

Ο Μέρλιν, όπως είναι το όνομά του, δίνει πρώτα στον πελάτη ένα σπρέι για να γράψει ότι έχει μέσα στο μυαλό του και μετά τον αφήνει να τσακίσει το αυτοκίνητο.

Λίγα χιλιόμετρα προς το νότο, στη Χάγη, μία δασκάλα φωνητικής βρίσκει διέξοδο από την ένταση σε αυτό που λέει “Ουρλιάζω στην παραλία”.

Μάλιστα φέρνει και τους μαθητές της για εξάσκηση στις φωνητικές τους χορδές.

ΗΠΑ

Μία δασκάλα σε σχολείο του Τέξας κατηγορείται πως έθεσε το παιδί της σε κίνδυνο. Πως το έκανε αυτό;

Όταν το τεστ κορωνοϊού έβγαλε θετικό τον 13χρονο γιο της, η Σάρα Μπιμ πήρε το αυτοκίνητο για να πάει σε κέντρο διενέργειας τεστ.

Όχι για να περάσει τον γιο της από δεύτερο τεστ, όπως ίσως φανταστήκατε…

Για τον εαυτό της πήγε, και για να μην κολλήσει την ασθένεια έκλεισε το παιδί στο πορτ- μπαγκάζ.

Όταν γύρισαν στο σπίτι και έβγαλε το παιδί από την κρυψώνα του, ο μικρός ειδοποίησε την αστυνομία.

Τώρα η Μπιμ κατηγορείται για κακούργημα ενώ θα χάσει και τη δουλειά της.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 09/01/2022