Ελλάδα

Περιστέρι – Χειροπέδες σε 49χρονο για οπλοφορία – Τι εξετάζουν οι Αρχές

07.01.2022 | 18:00 Eνσωμάτωση

Αντιμέτωποι με μια περίεργη υπόθεση ήρθαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν μετά από τυπικό έλεγχο σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Περιστερίου, βρήκαν ένα 38αρι όπλο και σφαίρες.

Το όπλο, το οποίο ήταν γεμάτο και οπλισμένο, ήταν επιμελώς κρυμμένο κάτω από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, ενώ σε άλλα σημεία, επίσης κρυμμένες, βρέθηκαν και πολλές σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ο κάτοχος του αυτοκινήτου, ένας 49χρονος Αλβανικής υπηκοότητας, γνώριμος των Αρχών, αφού παλιότερα είχε συνδεθεί η δράση του με παράνομες εισόδους στην Ελλάδα.

Αυτό που αναζητείται τώρα από τις Αρχές, είναι αν έχει οποιαδήποτε σχέση με κυκλώματα εκτελεστών της μαφίας, αφού ο τρόπος που είχε κρύψει το όπλο δεν αποκλείει τέτοιο ενδεχόμενο.

Βρέθηκε κρανίο στην Πεντέλη

Σε μια άλλη περίεργη υπόθεση, ένας 37χρονος περιπατητής στη διάρκεια της βόλτας του βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα.

Ο 37χρονος βρήκε ανθρώπινο κρανίο στην περιοχή γύρω από το στρατιωτικό νοσοκομείο στην Πεντέλη, σε δύσβατο και βραχώδες σημείο.

Οι Αρχές, που έσπευσαν στο σημείο, περισυνέλλεξαν το εύρημα μαζί με άλλα θραύσματα οστών που βρήκαν και μία σόλα παπουτσιού, στοιχεία τα οποία έχουν όλα σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 07/01/2022