Ελλάδα

Τραγωδία χωρίς τέλος στην Άρτα – Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο πατέρας του 16χρονου

04.01.2022 | 13:11 Eνσωμάτωση

Τέλος δεν έχει η οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα, καθώς, πλην του 16χρονου, στο νοσοκομείο έχουν εισαχθεί τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του.

Ο ανήλικος είχε πάει για κυνήγι την Κυριακή με τους συγγενείς του, όταν πυροβόλησε -κατά λάθος- και σκότωσε τον 33χρονο θείο του. Στη συνέχεια, αυτοπυροβολήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένος.

Μάχη του 16χρονου να κρατηθεί στη ζωή – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Η κατάσταση υγείας του 16χρονου από την Άρτα έχει σταθεροποιηθεί, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του γενικού νοσοκομείου της πόλης.

Ο νεαρός, υπενθυμίζεται, αυτοπυροβολήθηκε αφότου σκότωσε τον 33χρονο θείο του κατά τη διάρκεια κυνηγιού.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από τον Συντονιστή Διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου, Χριστόδουλου Ναθαναήλ, «η κατάσταση του 16χρονου ασθενή που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γ. Ν. Άρτας σήμερα είναι σταθεροποιημένη».

«Ο ασθενής συνεχίζει να βρίσκεται σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Τα ζωτικά του σημεία είναι σταθερά και η οξυγόνωση των πνευμόνων ικανοποιητική» αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση.

Ο ανήλικος «προβλέπεται να παραμείνει σήμερα σε καταστολή και εάν η εξέλιξη της υγείας του συνεχίσει να είναι καλή, από αύριο θα αρχίσει η διαδικασία αφύπνισης του ασθενούς».

Στο νοσοκομείο και οι γονείς του

Λίγες ώρες, ωστόσο, μετά την κηδεία του αδελφού του, ο πατέρας του 16χρονου έπαθε έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου βρίσκεται και ο ανήλικος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, σε άλλο θάλαμο νοσηλεύεται η μητέρα του 16χρονου, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ των τελευταίων ημερών.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα των οκτώ κυνηγών, που αποτελούταν από συγγενείς, ξεκίνησε την αναζήτηση θηράματος.

Από λάθος, ο 16χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο θείο του. Στη συνέχεια, φέρεται να μην μπορούσε να αντέξει τον χαμό του και έστρεψε το όπλο εναντίον του εαυτού του, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Τα άλλα μέλη του κυνηγιού, μεταξύ των οποίων ο πατέρας και ο αδερφός του 16χρονου, ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ φαίνεται πως δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Η τραγωδία γράφτηκε λίγο μετά τις πεντέμισι το απόγευμα της Κυριακής στο μικρό φράγμα της Άρτας.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 04/01/2022