Ελλάδα

Μοσχάτο – Μαφιόζικη εκτέλεση 41χρονου μπροστά στα μάτια της συζύγου & του παιδιού του

03.01.2022 | 06:15 Eνσωμάτωση

Μαφιόζικη εκτέλεση 41χρονου σημειώθηκε το βράδυ της 1ης Γενάρη στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πλησίασαν τον άνδρα που περπατούσε πεζός μαζί με τη σύζυγό του και το παιδί τους και τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο άνδρας, γεωργιανής καταγωγής, δέχτηκε πυροβολισμούς από δύο άτομα στην οδό Ταξιαρχών, τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με τη γυναίκα και την 5χρονη κόρη του.

Οι δράστες τον πυροβόλησαν τουλάχιστον τέσσερις φορές όταν ο άνδρας έβγαινε από το αυτοκίνητό του κι αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Οι έρευνες των αστυνομικών έχουν στραφεί στο παρελθόν του άνδρα στη χώρα από την οποία κατάγεται, ώστε να δουν εάν προκύπτει κάποιο στοιχείο από εκεί ή εάν είχε απασχολήσει για κάτι στην Ελλάδα.

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση ενώ φαίνεται πως ο άνδρας δεν έχει ποινικό παρελθόν. Εξετάζουν κάμερες της περιοχής προκειμένου να μπορέσουν να βρουν κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στο δράστη, ενώ δεν αποκλείεται και η ύπαρξη συνεργού.

Η δολοφονία θυμίζει ξεκαθάρισμα λογαριασμών και οι αρχές αναζητούν τις σχέσεις του θύματος που ζούσε τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 03/01/2022