Κόσμος

ΗΠΑ – Χιόνι σκέπασε την καμένη γη που άφησε πίσω της η φωτιά στο Κολοράντο

03.01.2022 | 13:25 Eνσωμάτωση

Εντυπωσιακές εικόνες έρχονται από την Αίγυπτο που σπάνια χιονίζει, ενώ Σαουδάραβες χαρούμενη που βρέθηκαν κατά την διάρκεια χιονόπτωσης βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους και ξεκίνησαν να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς. Την ιδια στιγμή στο Κολοράντο εικόνες drone αποκαλύπτουν την καταστροφή και το χιόνι που έχει καλύψει τις καμένες εκτάσεις.

Η έρημος μοιάζει με τούρτα.

Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν μια εικόνα που μοιάζει με στρώσεις τούρτας καθώς όπως φαίνεται χιόνισε και στην συνέχεια το χιόνι καλύφθηκε και πάλι από άμμο.

Στο Ταμπούκ πάλι ενθουσιασμένοι Σαουδάραβες χορεύουν σε παραδοσιακούς ρυθμούς στο χιονισμένο τοπίο.

Έχουν βγει από τα αυτοκίνητά τους έχουν στοιχιστεί ο ένας δίπλα στον άλλον και χορεύουν έναν παραδοσιακό χορό.

Αίγυπτος

Οι εικόνες είναι από έναν θερμό προορισμό σε σχέση με τις Βόρειες Ευρωπαϊκές χώρες κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Τουριστικά θέρετρα στην Ερυθρά θάλασσα σκεπάστηκαν από στρώμα χιονιού προκαλώντας έκπληξη στους τουρίστες που βρίσκονταν εκέι αλλά και ντόπιους.

Άλλες περιοχές επλήγησαν από έντονη χαλαζόπτωση.

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες έχουν προειδοποιήσει για έντονα καιρικά φαινόμενο και γιαυτό το λόγο αρκετές περιοχές της Αιγύπτου κράτησαν τα σχολεία κλειστά.

Κολοράντο

Τα κατεστραμμένα σπίτια έχουν καλυφθεί από χιόνι.

Οι εικόνες από drone των περιοχών που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές στο Κολοράντο δείχνουν οτι ολόκληρες γειτονιές ισοπεδώθηκαν.

Η φωτιά σταμάτησε μόνο όταν άρχισε να πέφτει το χιόνι και αφού είχε καταστρέψει τουλάχιστον 1000 κατοικίες ενώ ακόμη αγνοούνται 2 άνθρωποι.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 03/01/2022