Ελλάδα

Νεκρός από κορωνοϊό ανεμβολίαστος ιερέας στην Κόρινθο

02.01.2022 | 20:02 Eνσωμάτωση

Μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό κατέληξε ένας ιερέας από την Κόρινθο, ο οποίος παρέμενε ανεμβολίαστος χωρίς ωστόσο να κηρύττει κατά των εμβολιασμών.

Σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα πάλεψε με τον κορωνοϊό ο εφημέριος των Αγίων Αναργύρων στο Καλαμάκι Κορίνθου, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του αλλά και την περιοχή.

Ο 49χρονος ιερέας που αφήνει πίσω του τρία παιδιά μπορεί να μην είχε εμβολιαστεί ωστόσο δεν κήρυττε κατά του εμβολίου. Ωστόσο όπως καταγγέλλει ο μητροπολίτης Κορίνθου, ομάδες αρνητών που σχετίζονται με κύκλους που δεν έχουν σχέση με την επίσημη Εκκλησία, δρουν ανεξέλεγκτες στην περιοχή του.

Επιμένουν στα παρανοϊκά σενάρια

Την ίδια στιγμή αρνητές δεν σταματούν να διαδίδουν τα παρανοϊκά τους σενάρια και να αναρτούν σχετικά βίντεο στα social media.

Τα κηρύγματα κατά των εμβολίων αλλά και οι νουθεσίες ορισμένων ιερέων που αυτοαποκαλούνται πνευματικοί, έχουν οδηγήσει εκατοντάδες ασθενείς στο νοσοκομείο, στην εντατική ακόμη και στον θάνατο.

Την ώρα που οι ΜΕΘ είναι ασφυκτικά γεμάτες τα στοιχεία του ΕΟΔΥ δείχνουν πως το 85% όσων νοσηλεύονται ή έχουν διασωληνωθεί είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 02/01/2022