Ελλάδα

Εν ψυχρώ δολοφονία 40χρονου μπροστά στη σύζυγο και το παιδί του

02.01.2022 | 20:13 Eνσωμάτωση

Μαφιόζικη εκτέλεσή σημειώθηκε το βραδύ της πρωτοχρονιάς στο Μοσχάτο με θύμα έναν 40χρονο Γεωργιανό.

Λίγο μετα τις 10 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο 40χρονος μαζί με την σύζυγο του και την κόρη τους περπατούσαν προς το σπίτι τους.

Κρυμμένος όμως βρισκόταν ο δολοφόνος. Με απολυτή ψυχραιμία τον πλησίασε και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές μπροστά στα μάτια του 5χρονου παιδιού του. Μια από τις σφαίρες πέτυχε τον 40χρονο στο κεφάλι.

Ο 40χρονος από την Γεωργία διαπιστώθηκε πως ποτέ δεν είχε απασχολήσει τις Ελληνικές αρχές. Πηγές από την Ασφάλεια τονίζουν πως το θύμα δήλωνε άνεργος όμως υπάρχουν ενδείξεις ότι ενδεχομένως να ήταν μέλος ομάδας που πραγματοποιούσε εισβολές σε σπίτια κι η εκτέλεσή του έγινε εξαιτίας διαφορών με αντίπαλες οργανώσεις.

Παρακολουθούσαν το θύμα τους

Ο εκτελεστής του 40χρονου φαίνεται πως γνώριζε πολύ κατά το πρόγραμμα του στόχου του. Το γεγονός ότι τον δολοφόνησε μπροστά στην μικρή του κόρη δείχνει σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας αρχικά την αποφασιστικότητά του αφετέρου την αδιαφορία του για αυτόπτες μάρτυρες.

Επίσης στη συγκεκριμένη επίθεση δεν τηρήθηκαν ούτε οι άγραφοι νομοί της νύχτας που δεν επιτρέπουν δολοφονίες μπροστά σε παιδιά.

Στο σημείο της δολοφονίας οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερις κάλυκες των 7,65 χιλιοστών ενω αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ποιος είναι ο Γεωργιανός που εκτελέστηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο Γεωργιανός που εκτελέστηκε χθες στο Μοσχάτο είναι μέλος της γεωργιανής μαφίας και πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ρωσικά και γεωργιανά ΜΜΕ αναφέρονται στη δολοφονία και μάλιστα μιλούν για το θύμα με το κωδικό όνομα «Σότικο».

Η δολοφονία πιθανώς σχετίζεται με συγκρούσεις με άλλα μέλη της μαφίας και ειδικότερα με θέματα διευθέτησης χρημάτων.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 02/01/2022