Κόσμος

Ιερείς θα προετοιμάσουν τον κόσμο για επαφή με τους εξωγήινους

31.12.2021 | 21:08 Eνσωμάτωση

Με μερικά εγκαύματα γλίτωσε άνδρας που τον χτύπησε κεραυνός στη Βρετανία, ενώ η NASA προσλαμβάνει θεολόγους και ιερείς για να προετοιμάσουν το έδαφος για την πιθανή ύπαρξη ζωής στο Διάστημα.

Συνολικά 24 θεολόγους και ιερείς έχει προσλάβει υπηρεσία διαστήματος της ΝASA. Σκοπός… να προετοιμαστεί ο κόσμος για την πιθανή ύπαρξη ζωής στο Διάστημα.

Το νεοπροσληφθέν προσωπικό αναμένεται να βοηθήσει στην πρόβλεψη του πως θα αντιδράσουν πολιτισμοί και θρησκείες σε διάφορα μέρη της Γης στο ενδεχόμενο μιας επαφής των γήινων όντων με τα εξωγήινα.

Το Κέντρο Θεολογικής Έρευνας του πανεπιστημίου Πρίστον είχε ήδη λάβει επιχορήγηση ύψους 1,1 εκατομυρίων δολαρίων από τη NASA για αυτό τον σκοπό.

Βρετανία

Κεραυνός χτυπά έναν άνδρα που περπατά μόνος του στη βροχή.

Πρόκειται για φύλακα σε επιχείρηση, ο οποίος όπως φαίνεται στο βίντεο περπατά μόνος του στη βροχή κρατώντας μια ομπρέλα όταν ξαφνικά τον χτυπά ο κεραυνός.

Το σοκαριστικό περιστατικό κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας και δόθηκε στη δημοσιότητα από τον ιστότοπο «The Sun».

Ο άνδρας ωστόσο φάνηκε τυχερός καθώς υπέστη μόλις μερικά εγκαύματα στο χέρι και πήρε εξιτήριο 5 μέρες μετά το περιστατικό.

Καναδάς

Μια νταλίκα που δεν έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα γλιστρά στο χιονισμένο οδόστρωμα.

Ο οδηγός φαίνεται πως δεν ξεχωρίζει τον δρόμο από το χιόνι και οδηγεί στην άκρη του οδοστρώματος με αποτέλεσμα το θηριώδες όχημα να χάσει την ισορροπία του.

Τελικά η νταλίκα «ξάπλωσε» στο παχύ στρώμα χιονιού δίπλα στο δρόμο. Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε ενώ το βίντεο κατέγραψε διερχόμενο στο αντίθετο ρεύμα όχημα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 31/12/2021