Κόσμος

Γκάνα – Άγριο ξύλο με γροθιές, σπρωξίματα και κλωτσιές στη Βουλή

25.12.2021 | 13:17 Eνσωμάτωση

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε το Κεντάκι από την επιδρομή ανεμοστρόβιλων. Την ίδια ώρα, ένας νεαρός στο Οχάιο βραβεύτηκε αφού ακινητοποίησε κλέφτη, ενώ στη Γκάνα, βουλευτές μετέτρεψαν το κοινοβούλιο σε αρένα.

Γκάνα – Άγριο ξύλο με γροθιές στη Βουλή

Μπουνιές, σπρωξίματα και κλωτσιές. Έτσι αποφάσισαν τα μέλη του κοινοβουλίου στην Γκάνα να λύσουν τις διαφορές τους.

Η ένταση προέκυψε κατά την διάρκεια συζήτησης για τον προτεινόμενο φόρο στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που διχάζει τη Βουλή και τη χώρα για εβδομάδες.

Τα μέλη του κοινοβουλίου κινήθηκαν απειλητικά προς το μπροστινό μέρος της αίθουσας όταν ο αντιπρόεδρος Τζόζεφ Οσέι-Οβουσού πρότεινε να συζητηθεί και να ψηφιστεί ο φόρος με εσπευσμένη διαδικασία «επείγοντος».

ΗΠΑ – Σαν ήρωας τιμήθηκε άνδρας που βοήθησε στη σύλληψη κλέφτη

Σαν ήρωας τιμήθηκε ο νεαρός άνδρας από το Οχάιο, ο οποίος βοήθησε στην σύλληψη ενός κλέφτη.

Όπως περιέγραψε, όταν άκουσε ηλικιωμένη γυναίκα που της έκλεψαν την τσάντα να φωνάζει ζητώντας βοήθεια, χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξε. Έπιασε τον κλέφτη στο πάρκινγκ του καταστήματος και τον ακινητοποίησε.

Νέος ανεμοστρόβιλος έπληξε τις ΗΠΑ

Είναι η στιγμή που ανεμοστρόβιλος χτυπά την είσοδο μια τράπεζας. Γίνεται διακοπή ρεύματος και οι ισχυροί άνεμοι καταστρέφουν και το εσωτερικό του κτηρίου.

Οι περισσότεροι από 40 ανεμοστρόβιλοι που έπληξαν αρκετές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών την προηγούμενη εβδομάδα προκάλεσαν τον θάνατο 90 ανθρώπων.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 25/12/2021