Ελλάδα

Σαρωτικοί έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων στους εκδρομείς

24.12.2021 | 20:20 Eνσωμάτωση

Με βαλίτσες και πιστοποιητικά εμβολιασμού ανά χείρας πολλοί αποφάσισαν να εκδράμουν τις ημέρες των εορτών, η κίνηση σε διόδια και ΚΤΕΛ ηταν αυξημένη, ενώ όσοι έμειναν εντός των τειχών της πόλης επισκέφτηκαν την χριστουγεννιάτικη αγορά, είτε για ψώνια είτε απλά για βόλτα.

Αστυνομικοί στα ΚΤΕΛ ελέγχουν τους επιβάτες για τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης και τα διαγνωστικά τεστ λίγο πριν επιβιβαστούν στο λεωφορείο.

Κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας έκαναν εντατικούς ελέγχους στους επιβάτες για τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχαν και για την απαραίτητη διπλή μάσκα ή την μάσκα υψηλής προστασίας για την είσοδο των επιβατών!

Έκτακτα δρομολόγια στα ΚΤΕΛ

Η κίνηση στα ΚΤΕΛ Κηφισού ήταν μεγάλη, με τον κόσμο να επιλέγει να περάσει τις γιορτές σε διάφορους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, λόγο της μεγάλης έλευσης επιβατών, τα δρομολόγια αυξήθηκαν τουλάχιστον σε 15 περισσότερα για κάθε προορισμό!

Γεύματα αγάπης

Την ώρα που μικροί και μεγάλοι γέμιζαν και την Ερμού για τα τελευταία ψώνια των εορτών, χιλιαδες γευματα αγάπης συγκεντρωνονταν στο κέντρο υποδοχής και αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων για να μοιραστούν σε δομές φιλοξενίας και σε άστεγους.

Ανήμερα των Χριστουγέννων θα μοιραστούν επίσης γεύματα αγάπης σε διάφορες δομές φιλοξενίας και άστεγους.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 24/12/2021